Sayfalar

6 Eylül 2011 Salı

Blogspot duy sesimi!

Ben exceli bulan adamin duacisi olan bir tipim. Aklina da hayranim. Bazen kompleks bir formul yazarken, ben daha formulu yazamiyorum ama adam gitmis programi yazmis diye bir yandan imrenir bir yandan takdir ederim. 2003'den 2007 versiyonuna gectigimde de vay be ne guzel renkler menkler degisiyor, pivot bir baska guzel oluyor vs diye daha da bir hayran kalmistim.

Simdi her gun binbir hevesle girdigimiz blog icin de bazen keske soyle bir sey olsaydi vs diye eksikligini cektigim seyler yok degil. Yeni bir mim baslamis ve Mia'cim da beni mimlemis.

Mimin amaci: Blogger'da ihtiyaç duyduğunuz, olmayan ya da farklı olmasını istediğiniz özellikleri belirtmek. Ne kadar birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu birbirimize de gösterebilmek...
Kullanirken ah su da olsaydi bu da olsaydi diye dusundugum cok sey oluyor ama simdi mim cevaplarken aklima pek de bir sey gelmiyor. Mimi geciktirmemek adina hemen yazayim dedim.

Blog'a sifrenizle giris yaptiginizda, kumanda paneli hemen orada kumanda paneli butonu olsun.

Bir yerden cumlenin rengini, yazi stilini kopyalayabilmemiz icin excelde, wordde olan bicim boyacisindan olsun, hemen fircayla hooopp formati kopyalayalim.

Daha cok istegim vardi ama aklima simdilik gelenler bunlar. Gelirse yine yazarim:)

7 yorum:

  1. bende böyle bir kavanoz yapıp içine dileklerimi atmak istiyorum...

    YanıtlaSil
  2. Estasarimelif: Bence de guzel bir DIY fikri! Bir de uzun sure bakmayip, mesela bir sene sonra, hangilerinin gerceklestigini tek tek okuyarak gormek guzel olur:)

    YanıtlaSil
  3. hımmm sen mimlerde pek geriden geliyorsun.
    :)

    YanıtlaSil
  4. Deep: Evet mim olunca ben de nedense boyle oluyor, biraz gecikiyorum:(

    YanıtlaSil
  5. heheh Lulu'cum excel'i bulanın ben de duacısıyım hayatı bu kadar kolaylaştıran bir applikasyon olamaz :)

    YanıtlaSil
  6. Giz: Excel isyerindeki kurtaricimiz:)

    YanıtlaSil
  7. Cok tesekkur ederim yorumunuz icin

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.