Sayfalar

16 Şubat 2012 Perşembe

Erkeklerden İtiraf

Sevgililer gunünü esimin arkadaşları ile geçirdim.Esasinda onlar erkek erkeğe takiliyordu ben sonradan aralarına dahil oldum. Biramızı içerken, sohbeti de koyultmusken, elinde kocaman çiçeği ile bir kız ve sevgilisi geldi.Arkadaslarimizdan biri itiraf etti. Bir kadına çiçek almak güzel şey ama çiçeği alıp buluştuğumuz yerde vermek ve bütün gün elimizdeciceklerle gezmekten cok rahatsız oluyorum dedi. Bütün açık yurekliligi ile arkadasımız bunu der demez erkeklerden itiraflar geldi. Megerse, erkekler sevgililerine çiçek alıp, bütün gün o çiçekler ile gezmekten cok rahatsız oluyorlarmış.En güzeli eve giderken almak veya ofise yollamakmis.Bunu da itiraf ederken hepsi de birbirinden sirindi. Nasil cicekle gezinirken utanip, sikiliyorlarsa, ayni sekilde itiraf ederken de mahcup oldular.

Erkekler itiraf etti, benden söylemesi...Biraz onların da ruh hallerini anlamak lazım galiba...
fotokaynak

10 yorum:

  1. Doğru hatta çiçek dışında şeyler taşımayı da sevmiyorlar. Yani benim arkadaşlarım öyle. Ne bileyim, çanta, poşet, su... Karizmaları bozuluyormuş efendim.
    Bizimki bozulmuyor sanki. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet benim çevredekiler de genellikle öyle. B'nden cok kız arkadaşların kol çantasını taşıyan erkeklere ve taşıtından kızlara gicik oluyorum.ama alışverişe çıkıldıysa poşetleri taşımaya yardimetmeyen erkeği de ciiiiikkkcikkkkkk diyorum:)

      Sil
  2. ya ben bir bayan olarak bile bütün gün elimde çiçeklerle dolaşmaktan hoşlanman.Tamam gurur verici birşey ama insan elinde kocaman bir buketle gezerken bir sürü bakışa maruz kalıyor.Bu da hoş değil :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aysuncum koca çiçekler gezmeyi ben de sevmiyorum, sanki herkes bize bakıyor gibi geliyor

      Sil
  3. Çok ama çok haklılar, ben de çiçekle dolaşmaktan hiç hoşlanmam..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Onları dinleyince ben de hak verdim dogrusu

      Sil
  4. ama ıyıde bı kısıde bızım ruhumuzu anlasın sankı cok sey mı ıstıyoruz bı cıcekcık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok kesinlikle çiçek almak cok güzel bir şey, eve gelirken alabilirler, ofise yollayabilirler, yöntem onlarakalmis, bence kocaman buket olması da gerekli değil, eve gelirken ,sokaktan bir Nergis alsa bile insanı mutlu etmeye fazlasıyla yeter

      Sil
  5. Sanırım bu itirafı ben de üstüme alınabilirim :) Eşim iş yerime çiçek gönderdi benim çok hoşuma gitti ama bu rahatsız olma sorunsalı onda da olabilir, okuyunca taşlar yerine oturdu :p

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.