Sayfalar

10 Mayıs 2011 Salı

Roma Musaitsen Biz Geliyoruz:)

Aldik biletlerimizi, otel rezervasyonunu da yaptik. Bu Cuma ver elini Roma. Ama ben biraz tembel tenekeyim. Paris'de esim oturup nerede ne var diye detayli gezi programi yapmisti. Italya'yi da ben calisacagim dedim. Ama cikkkk! Nedense yapamadim:( O yuzden sizlerin yardiminiza ihtiyacim var. Gezi rotasi, gezilecek yerler haritasi, gezi programi gibi elinizde bir seyler var ise, adinizi "Hizir" koyabilirim sizin, hadi yetisin imdadima!

Benim cikardigim gezilmesi gereken yerler listesi:
1. Ispanyol Merdivenleri
2. Ask Cesmesi
3.Kolezyum
4.Melekler Kalesi
5.Vatikan

Baska baska....???
fotokaynak

10 yorum:

  1. Neee? Super! Harika!
    Ilkbaharda Roma mukemmel olacaktir eminim!
    Tabi ki hemen eklemeler yapayim senin icin;)
    Piazza Navona'yi unutmayin; en canli yerlerden biri;)
    Borghese bahceleri pek guzeldir! Hele ki guzel havada;) Oraya giderken Piazza del Popola'dan gecersiniz zaten;)
    Pantheon da gorulmeli! Hatta umarim iceride muzik yapildigi bir gune denk gelirsiniz;)
    Bir de eger Vatikan bahcelerine girmek istiyorsaniz mutlaka internetten rezervasyon yapmak lazim, kapidan bilet almak cok cok zor!
    L'Isola Tiberina diye bir adacik var; vaktiniz kalirsa o sirin yeri de gezmenizi tavsiye ederim;)

    Vee genel bir kac bilgi daha vereyim. Eeen rahat ayakkabilarinizi giyin;) Her ne kadar gunluk turist bileti alsaniz da, Roma'yi tum sokaklarini yuruyerek gezmek gibisi olmuyor. Zaten metro eski sehir merkezinin disindan dolaniyor, binseniz de yuruyorsunuz inince;)

    Bol bol eglenceler diliyorum size canim;) Eminim ki cok sevecek, cok egleneceksiniz;) Biz 2 kere gittik doyamadik, insallah bu sonbahara yine gidecegiz;) Gitmedigimiz tek mevsim bahar olacak boylece;)

    Yine aklima bir seyler gelirse yazarim;)
    Ayrica

    YanıtlaSil
  2. Canim benim aklimda da sana mail atmak vardi. Valla uzun uzun tuyolar vermissin. Super oldu. Hemen google earth'e giriyorum. Bu arada Italya'da yasadiginiz icin size de cok amaaaaa cooooooook ozeniyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Romaa süpeeeer :))) canım biz de Roma'yı çok düşündük balayı için son anda yunan adalarına gitmeye karar verdik ama çok aklımda bir dahaki yurtdışı gezimde kesin istiyorum gitmek. Şu an için bir yardımım dokunamıyor maalesef tatlım :( ama Sevgili SvGLove süper tüyolar vermiş ben de dönünce yaptığın posttan faydalanmayı umuyorum :)))

    YanıtlaSil
  4. Keyifli yolculuklar diliyorum!!
    Gezi notlarınızı ve fotoğrafları sabırsızlıka bekliyorum:))

    YanıtlaSil
  5. Gizcim Roma benim de en cok gormek istedigim yer. Esasinda sadece Roma da degil, basli basina Italya...Iznimizin kisitli olmasindan dolayi simdilik sadece Roma.Bu daha baslangic diyorum:)Ben ask cesmesine parai boca eder, tekrar gitmek icin elimden geleni yaparim diye dusunuyorum:) Bence balayi icin Yunan adalari daha iyi bir tercih. Biraz ye ic yat modu:) Italya'da ise spor ayakkabilarini giy, sabahtan aksama yuru babam yuru, o muze senin bu kilise benim... Yorucu olurdu.Sevgicim de sagoulsun cok guzel tuyolar vermis, gelir gelmez postlarla karsinizdayim

    Cafe Pepela: Cok tesekkur ediyorum, doner donmez bol fotografli yazilar yazacagim:) Tabi gidince donmek ister miyim? Hic sanmiyorum ama el mecbur:(

    YanıtlaSil
  6. Roma benimde gezmek istediğim yerlerdendir. Artık senden bol bol post ve görseller bekliyoruzzz=)

    YanıtlaSil
  7. süpermiş canım şimdiden iyi gezmeler diliyorum güle güle gidin gelin bol fotoğrafla tabi :)

    YanıtlaSil
  8. Gizzz kesinlikle super. Balayi icin Yunan adalari daha mantikli bir secim olmus. Roma yorucu olurdu. Bu aksam geldim, yeni postlarla yakinda karsinizdayim:)

    YanıtlaSil
  9. Tatlim Gizzy'nin blogunu karistir biraz, onda Roma hakkinda bayagi bi post bulursun ;))

    YanıtlaSil
  10. madammoda: çok teşekkürler, gittim geldim, en kısa sürede detayları paylaşacağım:)

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.