Sayfalar

12 Haziran 2011 Pazar

NewYork I Love You

NewYork I Love You filmini izledim. Icinde Fatih Akin'in da bulundugu 11 ayri yonetmenin cektigi 11 ayri ask hikayesini anlatiyor. Oyuncular ise gani gani: Orlando Bloom, Natalie Portman, Bradley Cooper,Blake Lively....daha da gider ama son olarak kesinlikle soylemem lazim Ugur Yucel.Film Newyork'da farkli mekanlarda geciyor.Filmle ilgili yorumlari okudugumda,film cikmadan once"Paris je t'aime"den sonra herkesin beklentisi bu film ile ilgili tavan yapmis. Cok begenen de var, hic begenmeyen de...Tabi farkli hikayeleri, farkli yonetmenlerle birlestirme isi hayli zor ve fikir baya ilginc. Ama yine de begendim mi bu filmi? Cikkk!
fotokaynak

5 yorum:

  1. Bir New York Lover olarak ben bile beğenmedim :(

    newyorklover-d.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. aa ben de daha izlememiştim biraz daha erteliyorum o zaman =)

    YanıtlaSil
  3. New York Lover olmana ragmen begenmediysen hakikatten kotu demek. Ben de acaba ben mi anlamiyorum demistim:)

    YanıtlaSil
  4. Ben şehri yansıtan kolaj hikayelerin farklılığını sevmiştim. Hiçbiri aşırı ilginç ya da sanatsal gelmemişti ama hepsini bir arada düşünüp bir bütün olarak bakıldığında işte New York City demiştim canım :)

    YanıtlaSil
  5. Alice: İzleyince yorumlarını alırız şekercim:)

    Giz: Ben de kolaj hikayelerinin birleştirilmesine bayılırım. Ama galiba bunun birleştirilmesini ve ayrı öykülerini sevmedim. Kolajlardan sevdiklerimden "Paramparça Aşklar Köpekler" vardır. Dediğinde haklısın, bütün hikayelere bir bütün olarak bakarsak karşımıza New York City çıkıyor.

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.