Sayfalar

12 Haziran 2011 Pazar

Pembe Maske

Simdi her yerde bir pembe maskedir gidiyor. Oyle Bir Gecer Zamanki'deki Berrin kullanmis. Cildi inanilmaz duzelmis,Tuba Buyukustun kullanmis cok faydasini gormus gibi seyleri okuya okuya gaza geldim ve ben de pembe maske aldim. Yuz icin olanina cesaret edemedigim icin, selulit kremini aldim. 89 lira selulit icin olani. Detayli bilgi icin buraya tiklayin. Ben de nasil gaza geldim anlatamam, sonucta Berrin'in yuzu kriter gibiydi, nasil duzeldi falan diye dusunup, siparis verdim. Siparisten sonra kiz aciklama yapmis, ben o urunu kullanmadim diye.Nasil yikildim anlatamam.Almisim cope atmaz olmaz tabi, ben de uc gundur kullaniyorum. Kremi kullanmayanlara fikir vermek icin biraz anlatayim. Soyle elinize boca edin, krem civik olmasa da, akiskan oldugu icin, uygulama esnasinda yere gazete vs gibi seyler koymakta fayda var.Yarim saat oyle kremle bekledikten sonra, bir de yeri sil falan hic hos olmaz. Biraz zaman gecince, hafif yanma duygusu basliyor. Zannedersin Bengay kreminden surmusum:) Yarim saat kadar sonra da kuruyor, sen de denizde biraz kavrulmussun da derini soyuyormussun gibi hafif hafif soyuyorsun. Simdilik izlenimlerim boyle. Hadi bakalim yaz geliyor, goster gucunu pembe krem:)
fotokaynak

10 yorum:

  1. iyi de bu urunle cekilmis fotograflari var hepsinin. fotoshop muymus hepsi

    YanıtlaSil
  2. Digerlerini bilmiyorum ama Berrin kullanmadim diye haberlere cikmis. Tuba Buyukustun'un bizzat maske ile fotografi var, inkar haberini de duymadigimiza gore, o kullanmis olabilir.

    YanıtlaSil
  3. evet berrinin açıklamasını ben de okumuştum doktoru da açıklamış ilaç tedavisiyle düzeldiğini..
    ama pembe maskeyi diğer kullananlar da iyi şeyler söylüyo umarım faydasını görürsün..

    YanıtlaSil
  4. işe yaraması dileğiyle;)
    ben de "bonie anticellulite band" sipariş etmiştim internetten.
    aynen o da bengay gibi kokuyor ve yakıyordu:)

    YanıtlaSil
  5. Canım ben de merak ediyordum bu pembe maskeyi. Berrin kullanmasa da etkili bir şey olabilir bozma moralini :( her yerde reklamı var, işe yaramayan bir şeyi bu kadar itmezlerdi tüketiciye diye düşünüyorum. Yine de her şey mümkün tabi bizde, umarım kullandıkça memnun kalırsın tatlım.

    YanıtlaSil
  6. Alice: Berrin gazıyla alsam da umudum var deyip devam ediyorum. Faydasını görürsem en kısa sürede sizlerle paylaşırım.

    Ezgi: Teşekkürler canım. Peki seninki işe yaradı mı?

    Giz: Herhalde işe yaramasaydı bir yerlerde pembe maske cildimi bozdu gibi yazılar okuyabilirdik diye düşünüyorum.Memnun kalırsam en kısa sürede sizlerle durumu paylaşıyor olacağım canım

    YanıtlaSil
  7. Berrin'in açıklamasından sonra bu krem bir balon bence..

    YanıtlaSil
  8. canım Berrin'in cildi hala çok bozuk, sadece onun sahnelerini filtreli kamerayla çekiyorlar, biraz dikkat edince Berrin'in olduğu sahnelerdeki donukluğu görebilirsin, aynı şeyi Aşkı Memnu'da Nebahat Çehre için de yapıyorlardı :)

    YanıtlaSil
  9. Güzel bir blog, devamını diliyorum:)
    www.LensMarket.Com

    YanıtlaSil
  10. Gezi/yorum:Yaa degildir, degildir di mi:( Diger unlulerden hala ses cikmadigina gore belki ise yariyordur diyorum:)Acaba kendi kendimi mi kandiriyorum? Neyse efendim aldik bir kere, deneyip gorecegiz.

    Verry Merry: Bayadir bu diziyi izlemiyorum, o yuzden izleyip Berrin'in yuzunu santim santim incelemeye almam lazim:) Ama Nebahat Cehre tabi ki aklimda.Resmen en basta ekrana ne oluyor demistim:) Saflik iste. Ama kadini cok yakindan gordum. O yasta yine masallah dedim. Cami gitse de mihrap yerinde dedirtecek cinsten.

    Deniz: Cok tesekkur ederim

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.