Sayfalar

21 Eylül 2011 Çarşamba

Giyinmecilik Oynamak

Ise ilk girdigim gunlerde kendi kendime giyinmecilik oynuyordum. Yani dolabin onunde bir saat cakili halde, onu mu giysem bunu mu giysem...Hele ise ilk girdigim zamanlarda, is kiyafetimin ne kadar az oldugunu dusunursek, baya bir zaman harciyormusum. Universiteden mezun oldugumda ayagindan converse'lerle gezen, en yakin arkadasi evlendiginde anaaaaa benim hic topuklu ayakkabim yok diye fark eden bir tiptim. Is gorusmelerine gitmeye baslayinca, beyaz gomleklerden, kol dugmelerine yavas yavas almaya basladim. Tabi is kiyafeti namina dolapta dogru bir sey olmayinca, dort gozle bekledigim maasimin, kilik kiyafete gitmesinin beni bunalimlardan bunalimlara surukledigini tahmin edebilirsiniz tabi ki:)
Ise basladigim zamanlarda ben de bir motivasyon bir motivasyon sormayin! Tam sunu giyeyim diye dusunmeye basliyorum, sonra olur mu dur ben bunu bir giyeyim diyorum, eee simdi bunun altina hangi ayakkabiyi giyecegim diye dusunerek bir ayakkabiyi giyip, digerini cikariyorum. Takisina kadar dusunmek lazim tabi o donemlerde...Takisiz olur mu? Cok ayip! Tabi inci demek benim icin zariflik demek ya neredeyse hep o inci kupelerime karar veriyorum..Yani bir corabi giymedigim kaliyor:) Ben boyle bastan asagi ne giyecegime karar vermisim,hatta usenmeyip giymisim, sabah alarmin sesiyle neredeyse hoplayarak kalkiyorum, sonra perdeyi acarken bir de goruyorum ki, masallah gok bosalmis, yagmur yagmis. Zaten ayilamamisim, on dakika fazla uyayim diye, gece fazla mesai yapip ne giyecegimi dusunup, karar vermisim, sonra bir yagmur yagmis, zaten gec kalmis halimle, bir saatte zar zor karar verdigim kiyafeti bir iki dakikada secmeye karar vermek durumunda birakmakla beni benden almis:(  Iste bu durum, sabahlari beni fazlasiyla cildirtirdi... Hey gidi gunler heyyyyy!

Simdi ise sabah gozume ne gelirse onu giyiyorum. Zaten bir sure sonra otomatige baglamisim, hangisi neyle giyiliyor kendimce oturtmusum:) Ve artik bir gece onceden degil giyinmek, dusunmuyorum bile! O kadar yaniiiii! Amma velakin....Bu aksam, yarin ne giysem diye, yillardan sonra, dusunmustum.(Giyindim mi diye sorarsaniz....? O kadar da degil:) Sadece karar vermistim. Simdi mubarek gok bosaldi, deli gibi yagmur yagiyor...Bosuna dusunmusuz azizim! Bir yagmur aldi goturdu herseyi:)

Neyse kolaya kacayim, siyah elbisemi giyeyim bari:)

15 yorum:

  1. İlk öğretmenlik yapacağım gün aynısı bende de olmuştu. Ki ben bir kot, bir tişört insanım. Çok zorlanmıştım =).

    YanıtlaSil
  2. Ben artık amaan ya şunu giyeyim gideyim diyorum.Eskiden 1 saat düşünür taşınır hatta heyecanlanırdım!Şimdi kalkıyorum dolabı açıyorum şak şak şak diye elim gidiyor.Alıştık heralde..

    YanıtlaSil
  3. Erkek olmak varmış. Bir gömlek bir pantalon tamam :))

    YanıtlaSil
  4. Sen hiç değilse aklından geçirirken havaya teslim oluyorsun ben ise ne zaman şıkır şıkır giyinsem yağmura yakalanıyorum ilahi bir mesaj sanırım :)
    Bu arada ben de yıllardır çalışıyor olmama rağmen hala bu klasikliğe alışamadım korkarım emekli olana kadar da alışamayacağım, olmayınca olmuyor :)

    YanıtlaSil
  5. ben daha ögrenciyim ayyy :DD ben şimdiden kıyafetmi stoklasam takı ayakkabı iş kıyafeti gömlekler etekler aman converse kot jean tşört aynı şekildeyim :DD

    YanıtlaSil
  6. giyinmecilik oynamayı ben seviyorum ama bazen çok salıyorum sıkılıyorum oynamaktan sponten oluyorum ole zamnlar da da bakımsız tarzan moduna geciyorum :)

    Blogumdaki Hediye Çekilişime katılırsan çok mutlu olurummmm


    http://trendydolap.blogspot.com/2011/09/my-first-giveaway-trendydolap-hediye.html

    YanıtlaSil
  7. Ben hala yarın ne giysem diye sormaktan alamıyorum kendime hatta kendimden öte arkadaşlarımada soruyorum her akşam.Hepberbar karar veriyoruz.Sonra ben yine sabah bambaşka bişi giyip gidiyorum işe:)Kız olmak zor evet:)

    YanıtlaSil
  8. Lalis: Iste oyle honk diye kaliyor insan aci gercegi ile:)

    Gizem: Ben de heyecanlanma faslini gectim, ayni sekilde sak sak:)Ne gelirse:)

    Birileri Anlatsin: Bazen ben de oyle diyorum, bazen de ceketsiz oturmadiklarini gorunce yine de elbise, etek oh yine de iyi ki kizim diyorum:)

    kuccukkurba: Yaa iste en kotusu o! Hele bir de beyaz pantalon ve acik ayakkabi giydiysen! Isim geregi klasik olmam gerekse de ben genellikle olabildigince klasiklikten kurtulmaya calisiyorum:)

    theice-creamparlour: Canim bence hemen kiyafet yatirimina basla:) Yoksa isin ilk haftalari ayyyy bunu ben daha yeni giydim, bir daha mi giyecegim diyorsun, bir de is yerine ilk girdigin zaman, sen ancak siyah, kahverengi gibi herseye uyumlu olabilecek ayakkabilara yatirim yapmisken, millette fusyadan laciverde somondan turkuaza kadar marshall boya paleti gibi mubarek ayakkabilari gorunce, benim bu ayakkabilardan alabilmem icin kac sene gecmesi gerekir acaba diye hesap yapiyorsun:) Canim iyisi mi sen simdiden basla!

    Trendydolap: Bakimsiz tarzan lafini cok sevdim, bu aralar o moda aldim kendimi:) Dusunmek istemiyorum ne giyecegimi. Canim cekilisine de en kisa surede katilip, blogumda duyuracagim...Bol katilimli cekilisler simdiden:)

    pinar: Ben de ilk ise girdigim donemlerde kiz arkadaslarimla kaliyordum, her seferinde onlara da sorardim, olmus mu olmamis mi diye:) Simdi ise ne elime geliyorsa onu giyiyorum:) Kiz olmak gercekten zor...

    YanıtlaSil
  9. Lulucum öncelikle hava durumuna bak öyle seç giyeceğini:D Gerçi artık otomatiğe başlamışsın bakmasan da olur:)

    YanıtlaSil
  10. inanirsakolurbence: Ozenecegim bir gun ise ben de hava durumuna bakiyorum ama genel olarak otomatige almis durumdayim:)

    YanıtlaSil
  11. yorumunu yanıtladım.
    geliyorum hep bloguna.
    ama sen çok kayboluyon ki.
    :)

    YanıtlaSil
  12. Deep: Hosgeliyorsun:) Evet cok sik yazmiyorum, nedense bu aralar bazen cok yazasim geliyor, bazen de hic...:(

    YanıtlaSil
  13. Merhaba Lulu!
    Audrey fotosunu görünce hemen kapıldım bloğuna! Audrey'nin Little Fabien yorumuna bakmak istersen bu adreste:

    http://littlefabien.blogspot.com/2010/12/audrey-fabien-handmade-unforgettable.html

    Sevgilerimle!

    YanıtlaSil
  14. Deepyone: Tamam o zaman:)

    Little Farbien: Ben de Audrey sevenlerdenim! Hemen bloguna bakiyorum.

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.