Sayfalar

19 Şubat 2012 Pazar

Canta tasıma

Son yıllarda sizin de dikkatinizi çekti mı bilmiyorum ama erkekler kadınların çantalarını taşımaya başladı, yani demek istediğim alışveriş poşeti falan değil, bildigin kol çantaları, ben cok antipatik buluyorum bu çiftleri, yani bır kadın olarak çantanı bir zahmet sen tası diyesim geliyor.
Erkeklerde de yine son yıllarda canta tasıma modası başladı, yani şu ellerinde bir sigara, bir gözlük kabı girecek büyüklükte olanlardan. Bir de o kadar alıştılar ki bu çantaları kullanmaya, gün geçtikçe cogu erkek benimsedi, kullanan sayısı arttı. Erkekleri uyarmak istiyorum, üniversite ogrencisinden, memuruna, özel sektörde çalışanına, sözüm size, nasıl giyinirseniz giyinin bu taşıdığınız el çantalar tum karizmanizi bozuyor, ya eski usul ceplerinizde taşıyın, ya da sevgilinizin, eşinizin çantasına verin, bırakın onlar taşısın, spor giyinmeyi seviyorsanız, bir tane sırt çantası edinin, ici cok boş kalırsa, bir kitap bir gazete atın icine öyle taşıyın.Bu çantaları kim icat ettiyse,erkekler güzel gözükmesin diye bir misyonla çıkarttılar diye düşünüyorum:)
fotokaynak

12 yorum:

  1. kesinlike ben de seninle aynı fikirdeyimm... Yolda yürüyorsun , harbi tipi karizması kendine baktırcak bi adam , sonra bir bakıyorsun ki kolunda çanta tin tin gidiyor... komik harbiden =)

    YanıtlaSil
  2. kadınların çantasını taşıyan erkek kadar itici bişey daha yok ama gerçekten.. çok fena çok.. =)

    YanıtlaSil
  3. Kızların çoğu ayyy ne romantik diye düşünüyor sevgilisinin çantasını taşıyan bir erkek görünce. Aslında hiç hoş bir görüntü değil. Yapılmamalı bence de. Bir de erkeklerin o ellerinde tuttuğu çamtaları bence erkeklerden nefret eden biri çıkarmış ortaya. Başka açıklaması olamaz ^^:

    YanıtlaSil
  4. Bence durumun romantiklikle centilmenlikle hiç alakası yok, maalesef bunu cozemiyorlar demek ki...

    YanıtlaSil
  5. Harbiden ya. Bir kadın nasıl taşıtır çantasını anlamıyorum. Hadi şu alışveriş yaparken aldığımız çantalar neyse ama o kol çantaları tamamen kombinin bir parçası abi nereye veriyon sen onu adama :)
    O küçük çantalardan da nefret ediyorum gerçekten. Çok gereksiz bir şey...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende maalesef bu erkekleri anlayamıyorum azıcık karizma ardı o da gitti diyesim geliyor:)

      Sil
  6. Erkeklerin çanta taşımasını ben de pek sevmiyorum, yandan askılı postacı çantaları ok ya da klasik evrak çantası ama kola asılan kadın çantası çok feminen olduğu için erkeğe cinsiyetsiz bir görünüm veriyor :///

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Postacı çantalarını ben de cok hoş buluyorum hatta ayrı ir hava kattığını bile düşünüyorum. Evrak çantası da is kombinleri ile gayet hoş oluyor, kadın çantası ise iykkkkk

      Sil
  7. Erkekler bize soruyordu siz o çantalarda ne taşıyorsunuz diye. Şimdi kendilerinin çanta taşıması ilahi tecelli değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farklı bir bakış acısı olmus Esasinda böyle düşününce de haklisin

      Sil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.