Sayfalar

20 Ekim 2012 Cumartesi

Zafer ve Gurur

Edward Norton ve Collin Farrel birlikte rol aldigi film. Edward Norton'u Dovus Kulubu ile tanidim ben, sonrasinda izledigim filmlerdeki oyunculuklarini da hep begendim. Bu filmde basrolde sayilmaz, o yuzden sadece Norton icin alirsaniz, hayal kirikligi yasayabilirsiniz. Bu Cumartesi aksami sevgilimle evde yemek yapalim, sonrasinda da film izleyelim dedik. Iyi ki de oyle yapmisiz. D&R'dan Zafer ve Gurur filmini aldik.

Konusuna gelince, New York polis teskilatindan dort kisi tuzaga dusurulur ve öldürülür. Polis sefi olan baba olayi arastirmasi icin yine polis olan oglundan davayi yurutmesini ister, tabi ki bu ogul Edward olur:) Babanin buyuk oglu da polistir ve kizlarinin da kocasi da  (Collin Farrel) polistir. Anlayacaginiz tum sulale polistir. Neyse efendim konuyu sulandirmayalim. Edward Norton sorusturmayi yurutmek istemese de babasini kiramaz. Olaylari arastirmaya baslayinca, isin icinde uyusturucu isi oldugunu ve polislerin icinde bir muhbirin oldugunu ve uyusturucu cete basina haber ucurdugunu ogrenir. Arastirdikca esasinda buyuk abisinin ve kayinbiraderi olan Collin Farrel'ın da isin icinde oldugunu kesfeder.

Bence film akicilik ve konu anlaminda guzeldi. Collin Farrel'ci olmasam da, etrafinin cete tarafindan sarildigi ve sopayi yere attigi sahnede bence cok iyiydi. Ben sevdim filmi, yani yarin obur gun hayatinda en sevdigin filmleri say desen icinde yer almaz, ama akici bir film izleyeyim derseniz gayet guzel gider. D&R'da filmlerde ucuzluk vardi, 5 TL'ye aldik. 5 TL'ye gecirilecek guzel zaman, daha ne olsun:)
fotokaynak

6 yorum:

  1. Güzel ve başarılı film bence :)

    YanıtlaSil
  2. bende severim edward norton u genellikle tüm filmleri iyi adamın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adam baya basarili, ben ozellikle dovus kulubu'ndeki rolunu severim

      Sil
  3. Edward Norton'u "The Illusionist" de izledin mi ?

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.