Sayfalar

31 Mayıs 2011 Salı

Roma'da Dugun

Roma'da turist omer modumuzda gezinirken, kilisenin onundeki sik giyimli kisiler dikkatimizi cekti. Aaaa gelini gormeden suradan suraya gitmem dedim:) Dugune katilanlar arasinda kim rukus kim sik diye kendi capimda yarisma yaptim ve dugunun siklarini fotografladim.
Yandaki fotograf ise baska bir gelinle damat. Yolda durup fotograf cektiriyorlardi.
Diger dugune isinlanirsak....


Bu teyzemi dugunun siki sectim!
Bu hanim kizimizin da kiyafetindeki yaprak detaylari pek bir hostu. 
Erkeklere gelince gunluk hayatta sikligin formulunu cozmusler. Uste bir ceket, altina hos bir pantalon ve icine  gomlek! Simdi boyle siralayinca bizimkiler de ayni seyi giyiyorlar, teee yarabbim, bir onlara bak bir bizimkilere diyesim geliyor ama demiyorum:P Bu arada bizde de sik giyinebilen erkekleri bu yazdiklarimin disinda birakiyorum. Roma'da gordugum erkeklerin cozmus oldugu basit formulu ise paylasmadan gecemeyecegim. Uzerinize sik bir lacivert ceket, icine ucuk mavi bir gomlek ve alta camel rengi tonlarinda pantalon. Bu mudur?Budur! Kiyaslayacak olursak da Paris'in kadini, Italya'nin erkegi sik:)
Neyse dugune donecek olursak, gelinin cikmasini o kadar bekledim ki, sanki kendi arkadasim evleniyor, bir anda herkes bana tanidikmis gibi gelmeye basladi. Bir suru fotograf cektim. Artik o kadar benimsedim ki gelin cicek atarken, sanki kendi arkadasim cicegi atiyorcasina cekilinnnn uleynnnn diye haykirasim geldi. Tabi adabimla dikildim geldim. Icimden bunu dusundukce de "Yok artik" dedim:)

10 yorum:

  1. Dugun arabasi ne tatli! Cidden o teyzenin elbisesi pek guzel, yasina gitmiyor belki ama vucuduna gitmis;) Zaten incecikler, hih! Yanindaki beyaz ceketli kiz ders alsin o teyzeden:P

    O turkuaz elbise de cook guzelmis! Bastan asagi ayni renk olsa bile guzelmis!

    Bende de ayni huy vardir canim, illa ki beklerim bi yerde gelini gorene kadar:D
    Cicegi kapma dusuncem olmasa da:P

    YanıtlaSil
  2. Sevgicim zaten benim de dikkatimi ceken en basta dugun arabasi olmustu. Teyzenin fizigine ise diyecek hicbirseyim yok, bu yasta benden daha zayif duruyor valla.
    O elbiseyi ben de begendim ama tek renk konusunda seninle hem fikirim. Cok farkli bir ayakkabi secimi daha cool durabilirdi.
    Cicegi evlenmek isteyenler kapiyordu degil mi? Cicegi kapan evleniyordu? Galiba bizden gecti Sevgicim:)

    YanıtlaSil
  3. Inanirsak olur bence: Hakikatten sik, benim de acilen boyle bir kiyafet almam lazim:)

    YanıtlaSil
  4. Lulu'cum yabancıların kilise düğünü sonrası arnavut kaldırımda, arkada taş bina ve eski bir düğün arabasıyla çektirdikleri fotoğraflara bayılıyorum :) konsept olarak güzel duruyor her şeyden önce :) erkekleri de bahsettiğin gibi yerinde bir şıklığa sahipler :) seçtiğin şıkları ben de çok beğendim canım, özellikle nar çiçeği elbiseli kadını ;)

    YanıtlaSil
  5. Tatlım bende mimin var ;))

    YanıtlaSil
  6. Giz'cim o kadar guzel oluyor ki muhtemelen butun kizlar bayiliyordur:) Nar cicegi elbise hakikatten cok hostu. Gorunce vavv demistim.
    Mimi icin cok tesekkurler,en kisa surede cevaplayacagim canim

    YanıtlaSil
  7. "Simdi boyle siralayinca bizimkiler de ayni seyi giyiyorlar, teee yarabbim, bir onlara bak bir bizimkilere diyesim geliyor ama demiyorum:P "

    hahahahaha!!!

    su cumlede dagildim ben :D

    YanıtlaSil
  8. ben de gelini sen zannettim heyecanlandım ama değilmişsin :)

    bu arada yeni bir takipçinim bloguma bekliyorum
    http://verry-merry.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. Kiz kiza toplantik: Haksiz miyim ama:)

    Verry Merry: Yok valla keske olsaydim ama:)Bloguma hosgeldin. Bu arada seni daha onceden izlemeye almistim. Takipteyim yani:)

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.