Sayfalar

3 Haziran 2011 Cuma

Renkler Herkes İçindir

Hayatımızda bir çoğumuz için normal olan şeyler. Sabah kalkıp gazetelere göz atmak, akşam işten gelince sevdiğimiz blogları takip etmek, yatmadan önce kitabımızı okumak.....İçindeyken günün rutin aktiviteleri bunlar. Ama ya görmeseydik?
Türkiye'de binlerce görme engelli insan var. Sabah kalkınca biz ne giysek diye, o bunla uyumlu mu, yok bu buna yakışmış mı gibi basit şeyleri düşünüyoruz. Esasında sabah giyeceğin gömleğin beyaz renkte olup olmadığını görmek bile ne kadar büyük bir şey.
Jotun Boya renkler herkes içindir sloganıyla bir çok görme engelli insana ulaşıyor. Yaptıkları filmi izledikçe bir görme engelli insan renkleri öğrenebileceği bir yazılıma kavuşuyor. Filmi izlemek için buraya tıklayın .
Lütfen bu filmi izleyin ve izlettirin ve mümkün olduğu kadar paylaşın.


2 yorum:

  1. Lulu'cum paylaşımın için çok teşekkürler, bizler tek bir kez daha izlenmiş olmasına vesile olsak bir insana yardım etmiş olacağız. Bunu düşününce görme engelli insanlara yardımc olabilme şansına sahip olmak mutluluk veriyor :)

    YanıtlaSil
  2. Gizcim esas ben tesekkur ederim, duyarli bir insan olarak durumdan bizi haberdar ettigin icin. Kesinlikle bir kisi bile izlese, baska bir engellinin hayati kolaylasir. Umarim bu video bircok kisiye ulasir

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.