Sayfalar

7 Şubat 2012 Salı

Vestel mi? Bir Daha Asla!

Evlenince yeni buzdolabi almistik. Beyaz esyada milyon tane marka olmasina ragmen, bizim kriterimiz yerli mali olmasiydi, dolayisiyla secenekleri kendiliginden aza indirgeyerek secim surecine basladik. O donemde Vestel'de guzel bir kampanya vardi, baktigimiz buzdolabinin ici digerlerine gore cok daha fazla kullanisli idi. Yani Vestel'dekini begenmistik. O donemde etrafimizdaki bir cok kisi Vestel sakin almayin, ha bire bozulur diye bizi uyardilar. Biz de begendik ya, nasil olsa kac yil garantisi var diyerek, Vestel aldik. Aldigimizdan 1.5 ay gibi bir sure gecti, buzdolabimiz bozuldu. O donemde bir aylik sureyi gectigi icin, degistirme yapmadilar. Ben de bu duruma inanilmaz sinir oldum. Garantisi var diye tamirciler gelip tamir ettiler. O donemde tika basa doldurdugum dolaptaki yiyeceklerin hepsini cope atmak zorunda kaldim. O donemde gelip bir parca degistirdiler. Baktim tikir tikir calisiyor, bir sureligine de olsa rahatladim.

Amma velakin dun yine buzdolabimiz bozuldu. Asagi yukari 1-1.5 senelik bir buzdolabi. Yine her sey cope atildi, yine tamirci cagrildi, yine sinir bozucu donem basladi.

Simdi o zamanlar bizi uyaranlarin bir bildigi varmis Vestel almayin demekle. Ben ettim siz etmeyin diyorum. Yeni evlenecek, yeni esya alacaklar aranizda olabilir.

Tabi beyaz esya sans isi, olabilir nihayetinde ama bu kadar insan diyorsa bir bildigi vardir diyorum artik. Sozun ozu uyarmayi kendime borc bilirim, sonradan yok ben duymadim, yok ben bilmiyorum olmasin.
fotokaynak

7 yorum:

  1. bütün sözlerine katılıyorum canım.bu vestel eşimle benide deli etti.bizde kliması var. iki yıldır servis-merkez ve klima arasında kaldık.yine problemi eşim çözdü.
    ogün bugündür artık yerli olsun diye diretmiyorum.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. evet beyaz eşya şans tabi ama şansa bırakmamak lazım ...en kötü seçim vestel bence ....ben de çamaşır makinemi yeni aldım ama yıkamadığı için arçelikden şikayetçiyim...5 kez servis geldi...hala garanti kapsamında olduğundan makineyi değişim talep edicem...yeni beyaz eşyalarım bosch olucak sanırım artık.

    YanıtlaSil
  3. lulum bu işler dediğin gibi şans işi biraz da ama kötü olmuş ya kıyamamm

    YanıtlaSil
  4. bizim de bulaşık makinası dediğin gibi ilk aylarımızda bozulmuştu(arçelikti) ve 3. tamirlerinden sonra genel müdürlüğe şikayet etmiştik değiştirmişlerdi...büyük ihtimal sorunun tam neresi olduğunu anlamadıklarından 2. kez bozulmuş 3. de yakındır o zaman da diretirsin değiştirirler.

    YanıtlaSil
  5. Pembe fiyonk: Herhalde ben de artik diretmem.Vestel beni cildirtti resmen.

    chfashiontrend: Tamamen sans isi olsa da bazi seylere kulak vermek lazimmis. Ben Vestel aldigima cok pismanim. Bir daha asla almam, almaya niyetleni de uyaririm kesin!

    Mia: Valla bizimki sansizlik oldu malesef

    Hikaye Fotografcisi: Ben de acikcasi degistirmelerini tercih ederim, tamirci cagirmak aliskanlik olacak neredeyse:( Muhtemelen yakinda 3. kez bozulur bu gidisle cok uzak degil:(

    Deep: En yakin zamanda cevaplayacagim, cok tesekkur ederim

    YanıtlaSil
  6. Ohhh Harika... paylaşımın için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. bence hayatta değiştirmezer bende vestelden müzdaribim evlenirken vestel aldık ç makinası buzdolabı fırn el süpürge hepside bozuldu neyse şans diyelim de servisleri problem bende sakııııııııın almayın diyorum tabi çöpe atılacak paranız yoksa veya çok sabırlıysanız

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.