Sayfalar

7 Kasım 2012 Çarşamba

Gelin Ayakkabısı

Evlenirken dügün yapayim, nikah sekerim soyle olsun, davetiyem boyle olsun tarzinda hic bir hevesim yoktu. Onemli olan sevdigim adamla birlikte olmak degil miydi geri kalan formalite diye dusunurdum, hatta hic bir hevesim olmadigi icin aman ne gerek var oyle seylere derdim. Cok degil iki sene once evlendim ama simdi baska dusunuyorum, yani simdi evleniyor olsaydik, masallahim olurdu, her seye heveslene heveslene bir suru sey yapardim:) O zaman fuzuli olarak degerlendirdigim her şey şimdi elzem olurdu:) Esim bu postu okuyunca allahtan zamaninda evlenmisiz diyecek:)

Neyse sözü uzatmayayim, simdi evlenseydim, herhalde ilk yaptiracaklarimdan birisi de kisiye ozel gelinlik ayakkabisi olurdu. Bence son zamanlarda cok guzel gelin ayakkabilari yapilmaya baslandi. Fikir vermesi acisindan yakin zamanda evlenen arkadasimin ayakkabisinin fotograflarini paylasiyorum. Ben cok sevdim. Siz de sevdiniz mi?


15 yorum:

  1. Lulu'cum bi yonden daha benziyoruz. Ben de sevdigim adamla evleniyorum, gerisi bos kafasindaydim 3 sene once evlenirken. Ama simdiki ben olsa yanmisti Hayat;)
    Ayakkabi, ki zaafimiz, kesinlikle en cok ozenecegim detay olurdu. Arkadasinin ayakkabisi pek guzel, pek ozel olmus. Ben de sevdim;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seninle cok ortak ozelligimiz var:) Simdi dugun yapsam vur patlasin cal oynasin:) Ayakkabi icin ise kesinlikle ozenirdim

      Sil
  2. Ben de bu ayakkabilardan istedim ama olmadi canim gerci gelin ayakkabimi cok severek aldim ama boyle bisey de olsa fena olmazdi. Bu arada evet sevdigin adamla birlikte olma dusuncesi guzel ama detaylar da insani mutlu etmiyor degil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu guzel detaylari en guzel senin blogunda takip ettik. Bazen dugun telasesinde her sey istedigin an karsina cikmayabiliyor, evlendikten sonra ise alakasiz bir zamanda onunde bitiveriyor:(

      Sil
  3. henüz evlenmeme yıllar varken ben de özel ayakkabı almaya karar verdim çoktan :)) harikalar ama değil mi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu isler adim adim, bence icinde kalacak ayrintilara bastan karar vermek onemli, zamani gelince en azindan neyi atlamayacagini bilirsin:)

      Sil
  4. ben de aynı duyguları paylaşıyorum Lulu :)

    YanıtlaSil
  5. Çok şekerlermiş bu ayakkabılarr:) ben herşeyle kendi uğraşanlardandım, özellikle ayakkabıda çooookkk dolaştım,ama nie?? tamammen sade dümdüz taşsız,pulsuz,platformsuz kırık beyaz bir ayakkabı olması için:)sonunda bulmuştuk:) lulucum tekrar tazelesekmi acabaa:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin her detayla kendinin ugrastigina hic suphem yok Sibelcim. Cinar'in dogum gununde zaten her ayrintidan belliydi senin elinin degdigi:) Nikahlari biz tazelemek isteriz de bizimkileri mumkun degil ikna edemeyiz:)

      Sil
  6. Yanıtlar
    1. Thank you. No, I did not. A shoe designer made them for my friend.

      Sil
  7. sevgili Lulu,
    benim de hiiiç uğraşasım yok evliliğin bu kısımlarıyla, hatta biraz da bu uğraştırıcı işlerden kaçtığımızdan erteliyoruz da erteliyoruz:)
    ama, bu ayakkabılar gerçekten çok hoşmuş;)

    YanıtlaSil
  8. Ezgicim bak yolun basindayken soyleyeyim, aman bunlar geleneksel seyler hic gerek yok deme, sonra benim gibi pisman olursun:)Olabildigince yapmak lazim, keyfini cikararak. Ayakkabilar bence de cok hos

    YanıtlaSil
  9. Gerçekten harikaymış :)

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.