Sayfalar

17 Ağustos 2013 Cumartesi

Kahvaltıcı Kadri

Kahvaltıya çok düşkün biriyim, hatta günde üç öğün yiyebilirim, iyi bir kahvaltı benim mutluluğumu tavan yaptırır. Hele günlerden pazar ise uzun uzun oturabileceğim, keyifle yiyebileceğim bir kahvaltı beni benden alabilir.

Geçenlerde yine bir Pazar günü, eşime hadi kahvaltıya gidelim dedim. Evimize yakın bir yer olması ve sadece kahvaltıcı adıyla iş yapması konusunda bir hayli merak ettiğim Kahvaltıcı Kadri'yi önerdim. Yarının da günlerden Pazar olması sebebi ile benim gibi kahvaltıcı arayışına girmiş kişiler olabilir diye bu yazıyı uzatmadan yazmak istedim.

Kahvaltıcı Kadri gözünüz doysun mantığıyla sofrayı donatan bir yer ama sadece o kadar... Yani kahvaltılık ürünler 2. sınıf denilebilinir. Kavurmalı yumurta ve meyveli yoğurt haricinde kahvaltının kalanı bir hayli kötüydü.


Açıkcası eşimi böyle bir yere getirip, pazar günü kahvaltımızı ziyan ettiğim için baya pişman oldum. Buraya araştırmadan gitmiştim, gittikten sonra foursquare yorumlarına baktım, zaten o yorumları daha önceden okusaydım hayatta gitmezdim. Ben ettim, siz etmeyin diyorum:)

4 yorum:

  1. Benim için de kahvaltı ayrı bir önemlidir. Uzun uzun ve akrabalar veya arkadaşlarlar ile yapılanına bayılırım:) ama Ankara da mekan bulmak cidden biraz zorluyor bizi açıkçası. Bilgi verdiğiz iyi oldu belki yolumuz düşebilirdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle kişisel deneyimler gerçekten işe yarıyor, en azından ben denedim siz okudunuz böylece böyle kötü bir deneyim yaşamazsınız. Ankara'da kahvaltı için önerebileceğiniz yerler varsa açığım:)

      Sil
  2. Geç dahi uyansam o kahvaltı yapılıcak !!
    Güzel bir yere benzıyor o taraflara yolum duserse ugrarım :)) öpüyorum sevgiler :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası ben uğramayın diye yazdım ama uğramak istiyorsanız tabi siz bilirsiniz

      Sil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.