Sayfalar

2 Ağustos 2013 Cuma

Küçük mutluluklar

Bazen güzel bir şarkı mutlu eder insanı, bazen güzel bir yemek bazen de dışarıya çıktığınızda içinize daha çok çekmek isteyeceğiniz ağaçların çiçeklerin kokuları...Fark ettiğiniz anda yaşadığınız o hissi seversiniz ve yüzünüzde bir gülümseme oluşur.

Ben böyle şeylerden mutlu olurken, iki gündür çok komik bir sebepten mutluyum:) Cep telefonumun üzerini kaplattığım film tabakası çantamın içinde ıvır zıvır bir sürü şeye çarpa çarpa sağlam çizilmişti. Ben de değiştirmek için çok üşeniyordum, geçen gün film tabakası hafiften sıyrılmaya başlayınca tamam dedim artık değiştirmeliyim. Film tabakasını değiştirdiğim günden beri benim de modum değişti. Sanki önceden gözümde astigmat vs sebeple dünyayı bulanık görüyorken, şimdi lazerle gözünü çizdirip de dünyayı yeniden keşfediyor gibiyim:) Yok böyle mutluluk:) Allahım saf mıyım ya bir telefon filmine bu kadar mutlu oluyorum???
fotokaynak

4 yorum:

  1. Bazen de ne yaparsan yap olmuyor, şişe camı gözlük bile taksan nafile ;) . Şaka bir tarafa mutlu edenlerimiz eksik olmasın hayatımızdan.

    YanıtlaSil
  2. :) Canım ne çok güldüm yazına yaa..Çok şekersin lulucum, hep mutlu ol inşalallahh :) sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel mutlusun ya, bırak gülümse her zaman böylesi bulunmaz. :)

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.