Sayfalar

1 Şubat 2017 Çarşamba

Buyrun benim

Uzun zamandır yazmıyorsun sorularına topluca yanıt vereyim istedim, evet eskisi gibi yazmıyorum ama arada bir de yazıyor olsam, adresim aynı kalsın, hala takip eden var ise, arada bir yazınca onlara sürpriz olsun istiyorum. Esasında blog geçmişime bakınca uzun yıllardır yazıyorum, 2010'dan beri. Bugün takip ettiğim bloglara bakınca, Ezgi'nin sayfasına takıldım, bakınca o da 2010'dan beri yazıyor. Hala da yazmaya devam ediyor. Yazılarını görünce mutlu oldum. Uzun zamandır takip edince, sanki tanıyor gibi oluyorsun. Çok değişik bir duygu.

Yazmadığım zamanlarım nasıl geçiyor? Bence su gibi. Biliyorsunuz bebeğim oldu. Hafta sonlarım ona ayrılıyor. Gülüşü ömre bedel. Hafta içi ise, çalışmaya başladım. İşte gün nasıl bitiyor, nasıl akşam oluyor, farkında değilim. Ama iş hayatı bana her zaman iyi geliyor. Ne kadar yoğun da olsam, alışmışım o tempoya, iyi hissediyorum.

Cuma günleri izinliyim şimdilik. Bakıcısı kızıma bakarken, ben de arkadaşlarıma zaman ayırıyorum. Kendimi ödüllendirdiğim gün. Kız kıza sohbet, alışveriş, kızsal şeyler işte:)

Geçen aylarda ilk defa bebekle yurt dışına gittim. Benim için farklı bir deneyimdi. Öncesinde hızlı trenle bir yolculuğum var. Esasında kızımı olabildiğince, hayatımıza ortak etmeye çalışıyoruz.

Arada Ankara'da yapılan organizasyonlara katılıyorum. Yeni insanlarla tanışıyorum. Son zamanlarda özellikle çocuklu etkinliklere katıldım. Sanırım yeni roller eklendikçe, yeni insanlar da ekleniyor insanın hayatına.

Bu yazıyı neden yazdım, esasında beni yıllardır takip eden arkadaşlarım var, blog olayı onlara yabancı olduğu için, takipçiler bölümünde yoklar, ama Google'a birazhayat vs yazarak beni buluyorlar:) Onlara selam olsun istedim, öperim sizi. Arada bir şaşırtıp yazarım yine.

8 yorum:

  1. ne tatlısın Yasemin :) Arada bi baktığım blog okuma listesinde seni gördüğüm iyi oldu<3 Öpüyorum güzel anne kızı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorumun ne mutlu etti beni Sevgicim. Ben de ara ara uğruyorum, böyle yorum görünce de çok mutlu oluyorum

      Sil
  2. heh iste onlardan biri benim :)

    hep yaz :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biliyorum yazı yazma motivasyon kaynağım:)

      Sil
  3. Çok güzel haberler bunlar, bebekten sonra sadece bebekli hayata bağlamayacağını biliyordum <3

    YanıtlaSil
  4. Takip eden olmaz mı! Hala burdayım, takipteyim :)

    YanıtlaSil
  5. Ay ne güzel, eskilerden beri bildiğim birilerini burada yorumlarda görmek ve takip ettiğini bilmek:)

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.