Sayfalar

28 Mart 2011 Pazartesi

Paris ve Pastaneler

Esasinda bloglara yasak geldi geleli pek yazasim yok. Ama baktim bunun sonu yok, arayi fazla uzatmadan Paris pastanelerini yazayim dedim. Paris'de her kosede adim basi pastane  ve her pastande birbirinden guzel pasta... Inanin ki orada kendime hedef koymustum. Her gun bir pasta diye. Cigercinin onundeki kedi gibi pastanelerin caminin onunde kaldim, Bay C. beni zorla ceke ceke goturdu. Mimmmmm.....Yazdikca agzim sulaniyor...Siz siz olun o pastalardan yemeden gelmeyin!




4 yorum:

  1. böyle olacağını tahmin ettiğim için şimdiden dikkat etmeye başladım yediklerime :)) gerçi ben her seyahatten önce ve sonra birkaç gün daha kontrollü yerim çünkü anormal bir iştahım var, dur durak bilmiyorum :PPP



    http://wear-a-smile-wear-a-smile.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Wear a smile: Bazen ben de fil istahi var diyorum:) Tatliyi cok seviyorum. Kilolu degilim ama zayif da oldugum soylenemez:) Paris'de her gordugum yerde tatli yedim. Pisman miyim!Hayir! Yine gitsem yine yaparim:) Bu arada Laduree'dan macaronu tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  3. laduree'nin macaronunu burada yeme fırsatım olmadı biliyor musun? belki de ilk orada yemem gerekiyordur :)) champs-elysees'de var mıydı?? :P



    http://wear-a-smile-wear-a-smile.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Wear a smile: Sen kendini Paris'e saklamışsın Laduree için:) Aynen öyle champs-elysees'de var. Gidince kesin görürsün :)

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.