Sayfalar

30 Haziran 2011 Perşembe

Friends

Friends depresif gunlerin ilaci...Bence yillar gecmesine ragmen televizyonun en sempatik, en komik ve en basarili dizisi. Bu diziyi neden bu kadar gec kesfettim bilmiyorum. Bu sene digiturk'e gecince Friends'in tekrar bolumlerini izlemeye basladim ve simdi her aksam Friends ne zaman baslayacak diye bekliyorum.Diziyi izlerken hissettigim sey kesinlikle keyif almak ve bittiginde ise hissettigim tek sey keske bir bolum daha verseler dusuncesiyle uzuntu. Belki senaryosunu elinize metin olarak alip okusaniz, o kadar da iyi degil diyebilirsiniz, ama o cumleler karakterlerin kisilikleri ve yuz ifadeleri ile birlesince kesinlikle cuk oturmus diyeceksiniz. 10 sezon oynayip da her karakterini ayri ayri sevdiren dizidir. Bence dizi tarihi diye bir sey varsa, bu dizi tarihinde onemli bir mihenk tasidir. O kadar yaniiiiii!
fotokaynak

4 yorum:

  1. Ben çok severim :). hatta hatırlıyorum son bölümünde bütün Amerika televizyonun karşısına kilitlenmişti. 20 dakka olması insanı sıkmadan, tadımlık keyifler veriyor =).

    YanıtlaSil
  2. aaa ben de merak ettim şimdi! yani hep rastladığımda izliyordum ama cidden eğlenceli olabilir :)

    YanıtlaSil
  3. ben de son üç dört aydır friends'i seyrediyorum, how i met your mother'ın atası gibi bir şey :D ve bence bugüne kadar yapılmış en en kaliteli dizilerden biri :)

    YanıtlaSil
  4. Lalis: Oyle imis son bolum ile ilgili yorumlari da eksisozlukten okudum. Izledikce hic bitmesin diyorum

    Mia: Kesinlikle eglenceli. Onceden rastladigimda izleyeyim diyordum simdi ise her gun offf az kaldi baslamasina diyorum

    What's Next: How I met your mother dizisini de cok severim. Friends'in, atasi demekle bence durumu gayet iyi ozetlemissin. Benim icin de oyle kesinlikle en iyi dizilerden biri hatta bu ara o kadar izliyorum ki birincisi diyebilirim:)

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.