Sayfalar

20 Eylül 2011 Salı

Pedikur koltugunda yanimda biyikliyla:)

Yeni yeni gitmeye basladigim bir kuafor var, tabi daha bir kac kere gittigim icin, kuafore kim girer kim cikar tam cozememisim, bugun kuafor koltugunda oturuyorum, cat diye iri kiyim bir adam girdi, herhalde kuafor malzemesi falan satacak diye dusunuyorum.....
Neyse ben de oyle pedikur yapilan koltuga kurulmusum, hani su ayakkabi boyatir gibi yuksekte olanlardan, adam da ayakkabilarini cikarip yanimdaki koltuga oturmaz mi? Dur ya ne oluyoruz! Ben ne guzel keyif yapacaktim, ayagimda sular fokur fokur fokurdarken, ben sabun kopuklerine dalip, hayal kuracaktim! Adam da dev gibi bir sey! Agdaya da geliyormus. Bir kasildim bir kasildim sorma, bir yandan da kendime soyleniyorum, kizim gerizekali misin, denizde, kumsalda bikini ile denize giriyorsun, burada elin adami yaninda oturuyor diye, ayagini uzatip, bir pedikur yaptiramiyorsun diye icimden kendime saydiriyorum. Orada olmadigimi falan dusunuyorum, yok bacim yoooookkkk! Ben iyice geriliyorum, manikure geciyoruz, Allah'tan diyorum adamin ayaklar bebek mezari kadar, pedikuru uzun suruyor....Manikur kisminda tam parmaklarim gevseyecek oluyor, amcam gelip, manikure yanima oturuyor, manikuru gelmis, bir ay olmusmus yaptirali, adamda da bir cene bir cene, ayni kuafore gelen kadinlarin cenesinin acilmasi gibi, anlattikca anlatiyor, kuafor de bir guzel sohbete katiliyor, ben de kuaforde uyuz musteriler olur ya, isini dogru yap, konusmaya gerek yok, bitince gidecegim modunda! Halbuki oyle mi? Kuafore gitmissin, iki lak lak edeceksin. Ama olmuyor, ben simdi bu adamin yaninda bir de kasimi aldiracagim, offff offff cekiyorum. Iyice kasila kasila, kuafor sandalyesinde neredeyse basi gozukmeyecek halde, kasimi falan aldirdiktan sonra, kuaforden tiris tiris cikiyorum:)
Tam kuafor buldum derken, kader aglarini oruyor, tekrar kaybediyorum. Bir kadin icin en onemli seylerden biri hayatinin askini bulmaktir. Yillarca farkinda olsan da olmasan da O'nu ararsin. Hayatinin askini yillarca aramasi gibi, buldum dedigi zaman da kolay kolay degistirmeyecegi iki kisi daha var! Biri temizlige gelen kisi ve ikincisi kuaforu....Ben birinden oldum, mutsuzum:(
fotokaynak

16 yorum:

  1. geçen gün benimde başıma geldi aynı hisler...rahatlayacağım ki ben cok konusurum benı gectı onu dınlemekten karsımdakı manıkuru yapan kıza kacamak gulucuk atmaktan hemen bıtsede gıtsem moduna donusmustum bence erkeklere ayrı olmalı bukadar kendıne bakan erkek bana fazla gelıyor:)



    http://waysofgrace.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. canım benim hikaye komik de sonu hüzünlüymüş. kuaför mevzusu zor vallahi ben de bir türlü düzenimi kuramadım

    YanıtlaSil
  3. Hihi yazik be kuzum:/

    Metropolitan erkegi demek:D

    YanıtlaSil
  4. ayy inanmıyorumm korkunçmuş!!

    senii anlayabiliyorum ya kuaför bulmak da en zor şey valla of of :(

    YanıtlaSil
  5. Şaka gibi!
    Güzel bir kuaför bulduğunu sanıp bu şekilde kaybetmek sinir bozucu:/

    YanıtlaSil
  6. Ayyyh okurken okadar güldüm ki:) ben olsam bende rahatsız olurdum.. ve çok haklısın ben de şu ara kendime kuaför arıyorum, ama bulamıyorum bende mutsuzum:(

    YanıtlaSil
  7. Grace: Valla billa bana da fazla geliyor! O kadar bakimli olmasinlar!

    Tubitos: Aynen oyle, kuafor dedigin hemencecik bulunmuyor ki:(

    SvGLove: Tipe baksan metroseksuelligin yanindan gecmez dersin ama o manikur pedikur yaptirmak nereden aklina gelmis bir turlu cozemedim.

    Mia: Yes canikom adami gorsen hepten korkunc derdin:)

    Kirazlisakiz: Aynen oyle, simdi sanat muziginden "Gec buldum cabuk kaybettim" sarkisi bana gelsin:)

    Zeynep:Sen Ankara'ya tasininca kuaforsuz mu kaldin? Belki Ankara'ya tasinacagim bende. O zaman birlikte arar buluruz:)

    YanıtlaSil
  8. :)
    aşk-temizlikçi kadın-kuaför üçlemesine katılıyorum;)
    fakat benim bir kuaförde benim aradığım, gerçekten de gerekmedikçe konuşmaması:)

    YanıtlaSil
  9. Ezgi: Bazen ben de sikiliyorum kuafor konusmalarindan,bazen de keyifli olabiliyor. O anki ruh halime gore degisiyor:)

    YanıtlaSil
  10. Lulu'cum kuaförde rahat edemeyince insan eziyet gibi geliyor yapılan işlemler çok iyi bilirim. Saçımı tararken bile çekiyormuş gibi hissederim ben. O kabasakal metropolitan erkeğine ben de kıl oldum şimdi, bir de aksi gibi sevmediğin biri ile karşılaşınca bir sonraki kuaföre gidişinde de orada bulur insan :////


    Giz’li Teras

    YanıtlaSil
  11. iyi de onun orda ne işi varmış,erkek kuaförlerinde bu tarz hizmetler olmuyor mu neden bayan kuaförlerine sarıyorlar anlamadım,tamamen görüntü kirliliği bence erkeklerin orda bulunması,okurken ayy pislik ne işi varmış orda diye aşırı bir tepki bile verdim yani:)

    YanıtlaSil
  12. Giz'cim aynen oyle eziyete donustu resmen oradaki dakikalar. Adami gorsen bu kadar guzel takma isim takamazdin, cuk oturdu resmen:) Adam gercekten bildigin kabasakal:)

    Ekimoza: Yaaaa hic sorma:( Orasi hem kadin hem erkek kuaforuymus, ben bilmiyormusum:( Yani kocaman bir kuafor salonu olsa tamam da minnacik yerde adamla yanyana, offf ki ne offf yine bana afakanlar basti dusundukce:) Bu arada bloguma hosgeldin!

    YanıtlaSil
  13. off evet artık her yerde öyle kuaförler var çok rahatsız edici:( hoşbulduk ben de beklerim bloguma:)

    YanıtlaSil
  14. Ekimoza: Off hem de nasil rahatsiz edici:( Gitsinler kendilerine berber bulsunlar:)

    YanıtlaSil
  15. Çok güldüm bu posta....Bebek mezarı kadar falan.. benzetmeler şahane..Erkekler için ayrı güzellik salonları olmalı. tek kişilik, hücre tipi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de erkeklerin yeri ayri olmali. kuaforumde kuaforden baska erkek istemiyorum:)

      Sil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.