Sayfalar

8 Nisan 2011 Cuma

Agri'da Cocuklar Bizlerden Yardim Bekliyor

Agri Patnos Tes Is Ilkogretim Okulu'ndaki cocuklarin kirtasiye, kitap, giysi gibi seylere ihtiyaclari var. Oradaki okulda gorevli olan Ozlem Ogretmen, Lacin'e ulasmis ve ondan blogunda duyurmasi icin ricada bulunmus, Lacin de bu konulara oldukca duyarli bir insan oldugundan sagolsun blogunda duyurmus,sayesinde benim de haberim oldu. Lacin'in sayfasindan daha detayli bilgi almak isterseniz buraya tiklayiniz.Yardimci olmak isterseniz:
"Özlem ÖZCANLI
TES İŞ İLKÖĞRETİM OKULU SELAHATTİN EYYÜBÜ MAH. DEVLET SU İŞLERİ YANI PATNOS/AĞRI"
Bu yardim kampanyasi ne kadar cok blogda yer alirsa; o kadar cok kisi bu kampanyadan haberdar olur.Umarim herkes elinden geldigince yardimci olur. Gonderecegimiz bir kitap ile, bir cocugun bakis acisinda bir nokta kadar degisiklige sebep olsak bile yeter!
 Not: Gondereceginiz kargolarin odemesinin okul odenegi olmadigi icin, gonderen tarafindan yapilmasi gerekmektedir. Muhtemelen yollayan herkes odemesini kendi yapar ama ben yine de hatirlatayim dedim.

4 yorum:

  1. tesekkurlerr paylasım icin;)

    YanıtlaSil
  2. Nillcim, bloglarimizin en guzel yani, normalde kolay kolar haberdar olamayacagimiz konular hakkinda birbirimiz sayesinde haberdar olmamiz. Ben tesekkur ederim, hassasiyet gosterip okumussun.

    YanıtlaSil
  3. bizler her istediğimiz yerine gelirken güzel bir öğrencilik geçirirken başka bölgelerde böyle şeyler olması beni çok üzüyor ve bir kez daha ayrımcılığın ve eşitsizliğin varoluşuna lanet ediyorum, elimizden gelen sadece yardım etmek.

    YanıtlaSil
  4. CMOS, normal gunde kimi zaman aklimiza geliyor kimi zaman aklimiza dahi gelmiyor, ama gordukce uzuluyorum. Allah'tan Ozlem Ogretmen gibi ogretmenler orada ogretmenlik yapiyor, oradan kucucuk bir koyden biz de burdayiz diye oradakilerin seslerini duyuruyor. Bizim de yapabilecegimiz kendi capimizda yardim etmek ve bloglarimizda yazarak daha cok insanin duymasini saglamak.

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.