Sayfalar

27 Nisan 2011 Çarşamba

Katina'nin Elinde Makasi...

Haftasonu bir suru kumas alinca ve Burda dergilerimi piyasaya cikarinca, kendi kendime gaza gelmistim. Ve "Becerebilirsem sahane eteklerim olabilir, beceremezsem o guzelim kumaslari ziyan edebilirim. Elime makas almadan bilemem" demistim. Ben de aldim elime makasi, Burda dergilerine baktim baktim birsey anlamadim:( Patron nasil cikarilir ben nereden bileyim! Internette biraz arastirma yaptim, dikis makinem bozuk oldugu icin elimde diktim. Sonunda oyle de boyle de olsa etegi diktim. Ta dammmm! Iste etegim:)

14 yorum:

  1. eteğin çok güzel olmuş canım güle güle giy tam yazlık :))

    YanıtlaSil
  2. vayyyy şahane iş çıkarmışsın!!! hem de elinle diktinn.. özendim doğrusu :)

    YanıtlaSil
  3. Heyoooo! Gok yorumuna cok sevindim. Yazin ben bunu sipidik terliklerle bir guzel giyerim:)

    YanıtlaSil
  4. Mia cok tesekkurler. Elde diktigim icin dikisler yakindan bakinca pek guzel durmuyor ama bu beni giymekten alikoyar mi? Hic zannetmiyorum:)Gaza geldim daha da dikerim:)

    YanıtlaSil
  5. Etekten cok renkler dikkatimi çekti Fenerbahçelimisin hatun :)) İsveç bayrağı da bu renklere sahip :))
    Eteğe gelince gercekten iyi is çıkarmışsin hem elinde dikmek hemde kalıbını çıkartmak beceri ister güle güle giy ...

    YanıtlaSil
  6. Yok Fenerbahceli degilim. Etegin fermuarini mavi dikmistim, o yuzden mavi giydim:)Kalip da cikarmadan, cemberin cevresi formulunden isi hallettim:)Benim cember biraz kalin ama neyse:) Yakindan o kadar iyi gozukmese de ilk denemeye gore benim icin iyi oldu:)Cok tesekkurler e.n.k.

    YanıtlaSil
  7. Supper!
    Sari olmasi da bonus! Ellerine saglik canim;)
    Ben de dikiyorum simdi; hem de sari, hem de elimde, hem de kalipsiz;))

    YanıtlaSil
  8. En beceremediğim şey dikiş olduğundan ne zaman dikilmiş bir şey görsem muazzam bir şey olduğu hissi uyanır bende. Senin eteğin için de aynı duygulara sahibim :) Çook güzel olmuş, colour block trendi ile de uyum içindesin canım gece mavisi zaten süperdir, sarı ile çok yakışmış. Becerebilmişsin ve şahane bir etek olmuş ;)

    YanıtlaSil
  9. bence harika olmuş,bayıldım.bende malesef pek dikiş becerisi yok,yapabilene hayranlıkla bakıyorum :)

    YanıtlaSil
  10. Sevgicim cok tesekkur ederim. Sari dikiyorsan, cok kisa zamanda color block kombinlerinle seni gorecegiz demek, hadi hadi bitir dikisi, giy renklerini:)

    YanıtlaSil
  11. Gizcim cok tesekkurler. Benim de dikis dikenlere karsi onunde saygi ile egilesim var. Benimki heves ama beceri ve bilgi kismi yok:( Bir de dikis dikmeyi ogrenirsem neler dikerim neler:)Bu arada gece mavisini ben de cok severim!

    YanıtlaSil
  12. Rebel Takipte:Esasinda bende de pek bir beceri yok, hatta elbise dikenlere, alin beni oturtun onunuze, bana dikis ogretin diyesim geliyor. Bu ara cok hevesliyim, dikis kursu bulursam da hic kacirmadan gidecegim. Rebelcim, sen de al eline makasi, sloganimi sen de soyle: Ya cope ya uzerime:)

    YanıtlaSil
  13. kiyiya arkadşm bn öğretirim seve seve yakında kalto gösterim var onun içn kostüm diki yorum dikiş dikeblen arkadaşlar başarılar dikemiynler dlerim yakında öğrenirsiniz

    YanıtlaSil
  14. Adsiz: Cok tesekkur ediyorum:) Boyle dikis dikmeyi bilenlere inanilmaz ozeniyorum. En yakin surede dikis makinesi almaya niyetim var. Alirsam, buradan denemelerimi paylasirim:)

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.