Sayfalar

29 Nisan 2011 Cuma

Kucuk Aptalin Buyuk Dunyasi

Tesadufen Pucca'nin blogunu kesfetmistim, bazi yazilarina cok gulmustum, bazilarina helal olsun demistim, bazilarina uzulmustum. Hele bir Rabia'nin abisi yazisi vardi ki hala aklimda:( Bir bakmisim ki Pucca'nin sayfasina yeni yazi var mi diye bakiyorum, is yerinde vs Pucca'yi anlatiyorum. Baya baya takip etmeye baslamisim. Sonra bloguna uzun sure yazmamaya baslayinca ben de sikildim, yazdiklarina soyle bir bakip gecmeye basladim. Pucca'nin sonradan bir kitabi cikti. Bahsettigim arkadaslarimdan biri almis. Simdi de ben okumaya basladim. Valla kizi bir kez daha takdir ettim. Ne guzel anlatmis, ne guzel tespitlerde bulunmus iliskiler hakkinda, kadinlarin yaptiklari degil de beyninden gecenleri bir guzel anlatmis:) Yazim dili cok rahat ve eglenceli.Dun gece yatakda kendi kendime gule gule okudum kitabi, hala okuyorum, mumkun olsa iste tuvalete gidip okuyacagim, o derece yani:) Blogundaki yazilar da cok guzel, zaten inanilmaz takipcisi var. 7642 diyeyim siz anlayin artik:) Evet evet itiraf ediyorum, imrendim! Bu kizi tebrik ederim.
Not: Bu kitap biraz okuyayim, iki genel kulturum artsin, bir seyler ogreneyim kitabi degildir. Bu kitap okudukca yuzunu gulumseten, bazi yerlerde Pucca'ya icten ice hak verip hakkatten yaaa diye okuyacagin bir kitaptir. Kitabi almadan once soyleyeyim de beklentiniz o yonde olmasin:)
fotokaynak

6 yorum:

  1. Puccanin beni su anda etkiledigi kadar sen de beni etkiledin...Ikinizede imrendim dogrusu...Onu kutluyorum ve kitabini almayi düsünüyorum sana da bu paylasim icin tesekkür ediyorum : )

    Cadde

    YanıtlaSil
  2. Caddecim, yorumuna nasil mutlu oldum anlatamam. Sabah mahmurluguyla bilgisayari acmistim, yorumunu okuyunca wuhhuuuuu! durumuna gectim:) Cok mutlu ettin beni.Tesekkur ediyorum

    YanıtlaSil
  3. StummScream: Sex her turlu satar satmasina da, Pucca da eglenceli anlatmis durumlari, hakkini yemeyeyim:)

    YanıtlaSil
  4. Aptallıklarla eğleniyorsanız daha fazla yorum bırakmama gerek yok sanırım.

    YanıtlaSil
  5. Hayata bazen aptalliklari da katmak lazim, her seyin bir mantigi, bir felsefesi olmayabilir. Ve -bana gore- bu tarz seyler de insani eglendirebilir. Adi aptallik olsa da, sacma olsa da, gerekirse kurgu olsa da.... Tabi yazimda, kitabi okumadan once bu kitaptan bir seyler ogreneyim tarzinda bir kitap olmadigini yazmistim. Ben boyle bir kitap okumak istemistim, komik, eglenceli ve rahat bir kitap. Sonucta eglendim mi eglendim. Ama bunlar benim dusuncelerim. Siz de bu tarz bir kitabin aptalliklari iceren bir kitap oldugunu dusunebilirsiniz.Olabilir tabi ki, saygi duyarim o da sizin dusunceniz.

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.