Sayfalar

11 Nisan 2011 Pazartesi

Motosiklet benim icin amac degil aractir!

Esim motosiklet ile gezmeyi cok seviyor, ben ise eh:) Yani durum soyle, binince gayet keyif aliyorum ama mesafe uzayinca, saatler gecince, bana afakanlar basiyor. Ben kendimi cozdum. Motosiklet benim icin amac degil aractir! En basta oh temiz hava, ruzgari hisset, ne guzel manzara vs diyorum ilk bindigim saatlerde, ama nihayetinde artciyim yani ben kullanmiyorum, arkada oturuyorum, birkac saatten sonra kendimi saksi gibi hissediyorum:) Neyse konudan uzaklasmayalim, motosiklette mola verdigimiz zaman  daha mutlu oluyorum. Hele sabahleyin erken saatte yola cikmissak, gidecegimiz yerde kahvaltida ne yesem diye dusunuyorum, aklimdan menemenler gidiyor, bal-kaymaklar geciyor. Dolayisi ile motosiklette gittigimiz sure beni o kadar rahatsiz etmiyor, ama gittigimiz yerde yemegi 10 dakikaya indiriyorsak, o zaman keyfim benim elimden alinmis oluyor, o zaman sanki motosiklet sorumlusu gibi motosiklete kiziyorum ve motosikletten zevk almiyorum. Cocukluk mu? Evet aynen oyle.
Motosikletin en keyifli yanlarindan bir tanesi-artcilar icin- dusunecek bolca zamanin olmasi, aklimdan neler neler geciyor motosiklet uzerindeyken. Bu haftasonu Sile'ye gittik, yagmur yagacak dedikleri icin, sabah erken kalktik, amacimiz ogleden sonra evde olmakti, o yuzden Sile'nin keyfini cikaramadik. Bundan sonraki gidisimizde muhtemelen rotamiz Sile-Agva ve gece konaklama:)
Yoldayken o kadar cok sey dusundum ki... Blogda yazacak bir kac konu da dahil, ama ne oldu.... Konular aklima geldikleri gibi, ruzgarla gittiler. Ne yazacaktim unuttum, ilham perisini bekliyorum.
Duzeltme: Ben yukaridaki gibi yazmistim, esim Bay C, gitti okudu. Sile-Agva ne konaklamasi diye noktayi koydu:) Yakinmis da efendim konaklama mi olurmus, Beyefendi farkinda degil, ben yakin mesafe diye Sile -Agva istiyorum, hem de konaklama vererek keyif kismini on plana cikariyorum, ama bana uyan sey Beyefendi'ye uymuyor, o ise illa ki yol diyor, hatta istersen yazini duzelt dedi, bir sonraki rotamiz Amasra imis. Bak sen! Amasra'ya gidecektik de o araba ile degil miydi? Degilmis! Blog sen nelere kadirsin. Bir koltuktan diger koltuga konusmadigimiz konuyu blog sayesinde ogrenmis oluyoruz. Te yarabbim!
fotokaynak

2 yorum:

  1. malesef erkelerle aynı şeyleri ve istekleri paylaşmıyoruz,biz gittiğimiz yerde eğlence ve keyif ararken onlar bir an önce eve dönmenin derdinde :)

    YanıtlaSil
  2. Rebeltakipte hakikatten oyle. Alisverise gitsek, arkadaslarla bulussak onlar eve gidelim der, biz de onlarin keyif aldigi seylerde. Herhalde en sagliklisi herkesin kendine zaman ayiriyor olmasi istedigi seyleri yapabilmesi icin.

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.