Sayfalar

7 Nisan 2011 Perşembe

Nihat Dogan Olmak

Bu adami yillar once A aaa kirdin kalbimi, gel al gonlumu sarkisiyla tanimistim, sonra Seda baci ile birlikte olunca biraz daha duymaya basladim, nerede izledim bilmiyorum ama benim karim mini etek giyemez laflarini hatirliyorum gecmisten, hafizami zorluyorum baska ne biliyorum bu adam hakkinda diye... Olmuyor, bu kadar iste. Gecen Cumartesi'yi Nihat Dogan bilgi tazeleme gunu ilan ettim. Oturdum youtube'dan videolarini izledim. Bayadir bu kadar eglenmemistim. Adam SabaTumer'e cikmis, ayni seyleri papagan gibi tekrarliyor, bir kelimeyeee bir kelimeeeee, iki kelimeyeeee iki kelimeee diye. Sonra Saba Tumer'e dondu, Do you understand? dedi. Saba Tumer'in o bakisini izlemeniz lazim. Kesinlikle caniniz sikkinsa acin bir iki Nihat Dogan izleyin, bu adamin ozguveni nasil bu kadar tavan yapar hayretler icinde kalarak izleyin. Simdi unluler Survivor programinda imis. Reytingleri tavan yaptirir. Adamin her sozu ayri bir olay `Bizi sohret zannettiniz, karamursel sepeti mi zannettiniz evladimmm`. demis.
Nihat Dogan sozlerinden bir kaci:
Nihat Doğan sakal gibidir kestikçe daha gür çıkar.
Bu bir savaştır ve benim bu savaştaki rolüm sakat sinektir! Biz sakat sinek olmasını bildiğimiz gibi ebabil kuşu olmasını da biliriz.
Benim koyunum Avrupa’dakinden farklı bakıyor.
Eğer ruhlarımızı ortaya koyacaksak, senin ruhun benim ruhumun önünde diz çöker tövbe ister.


Galiba populer kultur boyle bir sey, bir anda her yerde, uzun uzun dusunulecek bir seyi yok. Su ara hic tahmin etmeyecegim kisilerin bile-entellektuel olarak siniflandiracagimiz kisiler de dahil- Nihat Dogan hakkinda fikri var, herkes bir sekilde bu adami konusuyor. Bugun itibariyle eksisozluk'te 207 sayfa yazilmis sadece bu adamin adina, gun gectikca daha da yazilacaktir.

Esasinda tam bir celiski. Bu adamin internetten videosunu izleyince adamin haliyle baya eglendim, ozguvenine fazlasiyla sasirdim. Ama bir yandan da uzuluyorum, bu adamdan artik o kadar cok var ki... Herkes kendini bir Nihat Dogan saniyor. Herkes Nihat Doganvari iki kelam laf etmeye calisiyor. Ne diyeyim herhalde bu adamin laflarini yakinda kamyonlarin arkasinda da goruruz:)
fotokaynak

7 yorum:

  1. evet yaa,banu alkanın erkek versiyonu bence.ikisindeki özgüven de aynı,sanırım karşılarına geçip doğruyu söyleyecek,eleştirecek hiç gerçek dostları yok,çok üzülüyorum bir yandan da gülmek için denk gelirsem ikisinide izliyorum ne yapayım :)

    YanıtlaSil
  2. birsey degil, goren beni adamin faniyim filan sanicak...hergun bir youtube'a nihat dogan yaziyorum..yazdigim yetmedigi gibi facebookta filanda paylasiyorum...en son paylastigim bombasi su:

    saba tumer bile dondu kaldi hatta. bu nihat dogan bir kitap cikaracakmis ki, kafamiz takildiginda o kitabi acip "aaa bunu nihat dogan soylemedi, ama nihat sunu soyledi" diyebilecekmisiz. boylece etraftaki nihat doganin soylemedigi bilgi kirliliginden kurtulmus olacakmisiz...

    hayir diyorum ki bu adam rol kesiyor...ama yani herseyin bir siniri var..bildigin kaptirmis gidiyor. bakalim ne olacak sonunda :D

    YanıtlaSil
  3. bende gecen rast geldi survivorda görunce izledim adam sanki dunyayi kurtariyor oyunu kazaninca agliyor falan acayip eglenceli bencede salaklikta rekora kosuyor acik ara :))

    YanıtlaSil
  4. Ne enteresan şeyler olmuş ben ders çalışma dünyasındayken.Nihat Doğan ı o yarışmada görünce şok oldum.şaka gibi bir şey...

    YanıtlaSil
  5. Rebel Takipte: Bak sen deyince fark ettim Banu Alkan'i. Artik sloganim Nihat Dogan, Banu Alkan, ikisinde de ozguven tavan!
    Kiz kiza toplandik: Aynen oyle, ben de habire youtube'a giriyorum acaba adam ne demis diye. Kitaptan haberim yoktu, bir kitabimiz kalmisti, yakinda Nihat Dogan kitap imzalama gunleri yaparlar, Dominik'e tur duzenlerler:)
    Enk: Oyle deme, Nihat Dogan dedi: "Survivor bizim namusumuz"...Haliyle adam dunyayi kurtariyor:)
    Icimizdeki Karnaval: Cok sey kacirmissin, ama artik yakaladin. Bundan sonra hayatimizda iki donem var: Nihat Dogan oncesi ve Nihat Dogan sonrasi... Te yarabbim:)

    YanıtlaSil
  6. acun nihat doğanın yarışmaya katılacagını söylediği anda google da aranma sayısı artmış olay bi adam yani:) acun işi biliyor :)

    YanıtlaSil
  7. Gok, Acun kesinlikle isi biliyor,bundan sonra Nihat Dogan'a sabah programi da yaptirirlarsa sasirmam:)

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.