Sayfalar

14 Temmuz 2011 Perşembe

Ben Bu Yaz Bronzlasmak,Kendimle Uzlasmak...Istiyorum!

Bu aralar dusunup tasinma donemimdeyim. Hayat sanki biraz agir cekim geciyor. Hatta pek de gecmiyor. Temmuz'u sevmedim. Agustos'u bekliyorum. Esasinda omur geciyor. Yaz tatili icin muhtemelen motosikletle Yunanistan ve Balkanlar turumuzdan vazgectik. Herhalde guneye ve Ege'ye gidecegiz. Ege'de Karaburun'da 1 gun kalmak istiyorum. Sonra Datca'ya gececegiz. Buralarda kalacagimiz yerler belli. Bu sefer luks oteller istemiyorum. Tatil koyu istemiyorum.Su kaydirakli yerler istemiyorum. Bunlari biliyorum. Bu sefer esasinda cok da kesfedilmemis salas, ucuz ve huzurlu yerler istiyorum. Biraz pansiyon tadinda takilmak. Yine motosikletle gitmeyi planliyoruz. Bloglarimiz bir nevi sevdigimiz yerleri, tatlari vs paylasma ve nefret ettigimiz seyleri de duyurma yeri oldugu icin, sizlere sormak istedim. Ege ve Akdeniz bolgesinde-tatil koyu modunda olmayan - otel, motel, pansiyon vs oneriniz var mi? Hani gidip dondukten sonra huzuru buldum dediginiz yerler? Onerilerinizi bekliyorum. Anladiniz siz beni anladiniz! Huzur ariyorum!
fotokaynak

4 yorum:

  1. cunda da çok güzel butik oteller war.denizi biraz soğuk olsada cundayı sewiyorum.güneş yakıcı,sahil sakin..özellikle akşamları incik boncuk pazarları,sıra sıra enfes kokulu dondurmacıları we tabiki meşhur papalina balığıyla cunda derim..sadece bi fikir tabiki :D

    YanıtlaSil
  2. Severim deliyi: Cunda kesinlikle çok iyi bir seçim. Geçen sene gittiğimiz için bu sene herhalde başka bir alternatifi değerlendirebiliriz. Cunda da dondurmacılar, balıkçılar hepsi ayrı güzel!

    YanıtlaSil
  3. fethiye ve shambala. huzur için birebirdir...

    YanıtlaSil
  4. Aysun'cum cok tesekkur ederim. Listeme ekledim, arastirmalara basliyorum:)

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.