Sayfalar

4 Mart 2013 Pazartesi

Kuzey Balık

Evde balık yapmaya üşendiğim için genellikle dışarıda yemeyi tercih ediyorum. Geçen gün yine Tunalı civarındaydım, önündeyken milyon kere geçtiğim Kuzey Balık'ın önünde yazan çorba+balık ve salata 9 TL yazını görünce hadi burayı bir deneyeyim dedim.

Foursquare vs gibi yerlerde burası ile ilgili yapılan yorumlarını okudum, bazılarının olumsuz olduklarını gördüm, hayatımda yediğim en güzel balık veya en güzel salata değil elbette. Ama fayda maliyet açısından değerlendirdiğimde 9 TL'ye göre iyi diyebilirim.

Benim gittiğimde bu menü için yazılı olan hamsi kalmamış, bu sebeple ben istavrit yedim. Çorba desen tam bir Karadeniz çorbasıydı, soğuk bir günde içince, içim ısındı resmen. Salataya gelince, nar ekşili ve pancar turşulu. Salatanın içinde pancar turşusunu çok severim, hele suyuna banmaya bayılırım:) Bir kişi için oldukça doyurucu bir yemek oldu. Balığın üstüne çay içmeyi severim, bir de çay olsaydı çok güzel olurdu, normalde mi yok yoksa her zaman mı yok bilmiyorum. Benim gibi önünden milyon kere geçip, merak edenler olabilir diye paylaşmak istedim.


4 yorum:

  1. Ankara'ya gittiğimde deneyeceğim mutlaka...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uygun fiyata balık salata denemek için tavsiye ederim

      Sil
  2. Bence hizmet vermek demek minettarlıktır.. Burada hizmet veren sahadaki bey oldukça memnuniyetsiz asık suratlı ve ilgisiz. Eşimle gittik gitmez olsaydık sanki bir suç işleyip gittik öyle bir muamele. Bu işletme için kötü izlenim, sahadaklerin düzelmesi gerek

    YanıtlaSil
  3. Merhaba benim gittiğim dönem 2013 işlerme anlayışı değişmiş olabilir, o zaman da uygun yemek kategorisinde tavsiye etmiştim, değerlendirmeniz önemli, kuzey balık hakkında araştırma yapanlar sizin güncel değerlendirmenizi de dikkate alacaklardır

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.