Sayfalar

16 Temmuz 2011 Cumartesi

Cinar Agaci

Cinar Agaci filmini izledim.Cok da etkilendim. Film esasinda bircok ailenin basindan gecen bir konuyu anlatiyor. Dort kardes arasinda sirayla kalan bir anneanne. Mallari cocuklari arasinda bolusturmus, bir gun evde dalip da yangin cikinca, artik evde yalniz kalamazsin demisler. Sirayla bakmaya baslamislar. Anneanneye bakmalari, huzurevine birakmalari, kendi iclerindeki diyaloglar, torun anneanne iliskisi.... Gayet guzeldi.
Bir de en kucuk torun Baris'in oyunculugu cok iyiydi. Filmde de gecen "Agaca balta vurmuslar, sapi bedenimden" sozunden cok etkilendim. Yani evladindan beklemedigin davranislari da gorsen, yine kendi evladim diyorsun. Sevgiyi, huznu, yalnizligi, aile degerlerini anlatiyor. Izlemediyseniz tavsiye ederim, 

17 yorum:

  1. Bir kaç arkadaşımın da önerisi oldu bu filmi izlemem için. Hatta biri her gün arayıp konuştuğunda hususi bu filmi anlatıyordu. Bir gün izlemek lazım .)

    O değil de ben senin şu geçenlerde TV'de izlediklerim kısmında ''Due data'' filmini gördüm ve izlemeye başladım. -Çok güzeldi, iyi bir film yapmışlar :) Bloguma senden sonra ben de yazacağım o filmi.

    YanıtlaSil
  2. bana da daha birkaç gün önce bir arkadaşım tavsiye etti bu filmi, döner dönmez izleyeceğim.

    şu paris'e gitmek üzere uçağımı bekliyorum canım ;)
    çok sevgiler, iyi haftalar!



    http://wear-a-smile-wear-a-smile.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. birkac bloggerda okudum bende merak eder oldum bu filmi!!

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir filme benziyor, en kısa zaman da izleyeceğim =). Teşekkürler =).

    YanıtlaSil
  5. ilk firsatta izleyecegim bende

    http://modabulmacasi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Beni guney kore'ye ucur: Arkadasin o kadar anlatiyorsa izlemelisin:) Due date guzel filmdi. Eger izlemediysen hangover 1 ve 2 yi oneririm.

    Wear a smile: Bu ara demek ki bu film izleniyor:) Ooo simdi sen Paris sokaklarini geziyorsundur. Kesinlikle orada olmak isterdim. Iyi gezmeler canim!

    AskinAy: Hos bir film. Konusu bana gercekci geldi.Bir de aile degerlerini icerdigi icin sevdim

    Venus: Aynen oyle, guzel bir film:) Izleyince haber ver, begenip begenmedigini merak ediyorum:)

    Moda bulmacasi: Izle bakalim:)

    YanıtlaSil
  7. Hangover 1 ve 2'yi izlememiştim .) şimdi Google amcadan bakınca gördüm ki Due Data başrolünde ki kahramanımız oynuyormuş, sakalı aynı olmasaydı belki de tanıyamayacaktım :)) Bu gece açayım da izleyeyim, çok eğlencelidir eminim. -teşekkürler.


    http://kacikturuncu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. beni guney kore'ye ucur: Bence due date i sevdiysen hangoverlara bayilirsin:) Su an keske hangover i izlememis olsaydim diyorum, ilk defa izleme sansim bir defa daha olsaydi diye:) O kadar yani! Ucuncusunu dort gozle bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  9. İzledim :)) ve çok şahaneydi. Adamlar 1 gün içerisinde o kadar çok şey yapmışlar ki ahaha. Hatta diş doktoru evlenmiş bile :))) Evlenecek olan adama yazık etmişler, adamın yüzü müzü kıp kırmızı ahaha.

    Hangover 2'yi izleyeceğim az sonra, film zevkini çok sevdim.

    YanıtlaSil
  10. çok duydum şekerim hemen not ettim süpersin mucusk:)

    YanıtlaSil
  11. beni guney kore'ye ucur: Bence de sahaneydi. cok gulmustum. Ikincisi de birincisini aratmiyor:) Dis doktoru ikincisinde bir daha evleniyor:) Ikiyi de izle ayni keyfi alirsin:) Soyledigim filmleri sevdiysen ne mutlu bana:)

    coco-jelly: Sen de izle en kisa surede:)

    YanıtlaSil
  12. Evet yasemin :)) 2'yi de izledim. Sinema çekim olduğu için ne yazık ki görüntü açısından kötüydü izlediğim çözünürlük kalitesi. 2'si çok uzak doğu olmuş, Choow yine karşılarına çıktı adamların :)) Alan'a ne demezsin? :))) Tekrar tribal, sayko modda.

    Alan, aslen yunanlı bir oyuncuymuş onu da araştırmış oldum böylelikle. Mike Tayson'u davet etmişler :) şarkı söylemesi çok iğrençti. Stu (diş doktoru) evlendi fakat eşcinsel ile ilişkiye girdi :)))))

    Çok gülmüştüm o anda:) O eşcinsel'in cinsiyet organını gördüklerinde Alan ve Phil'in yüz ifadesi ahareketleri çok komikti ahaha.

    YanıtlaSil
  13. çok merak ettim bu filmi en kısa zamanda izlemek istiyorum paylaştığın için tşk.ler cnm ;)

    YanıtlaSil
  14. beni guney kore'ye ucur: Chow cok komikti, oradaki maymun da ayri guzeldi:) Alan'in yunanli oldugunu ben de bilmiyordum. Stu'nun ise escinsel ile konusmasi ise ayri komikti. Benim aklima bile gelmemisti. Ama Tayland'da o kadar guzel escinseller vardi ki kesinlikle tahmin dahi edemiyorsun. Ben bir de filmin sonunda fotograflari gosteriyorlar ya onlari izlerken cok egleniyorum

    ♥мұ»p»r«i»n«č»є«s»s♥ : Konusu dedigim gibi gercekci geldi, o yuzden sevdim :) Ne demek her zaman:)

    YanıtlaSil
  15. görmemiş duymamış olduğuma üzüldüm şimdi.mutlaka izleyeceğim

    YanıtlaSil
  16. Cherryblossomgirl: Galiba digiturk kanallarindan birinde vermis gecenlerde. Sen de var mi bilmiyorum ama duyunca paylasayim dedim.

    YanıtlaSil
  17. sağol evet bir bakayım o zaman :)

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.