Sayfalar

22 Nisan 2011 Cuma

Gozlerim Doldu...

Biraz once gazetelere goz atiyordum. Adapazari'nda bir cocugun Ataturk Aniti'na cikip, Ataturk'un yanagindan optugu bir fotograf gordum. Mobese kameralarina takilmis bu goruntu. Cocugun icinden gelmis, en saf haliyle sevgisinin Atamiz'in yanagini opmus. Diyecek hic bir seyim yok, gozlerim doldu resmen...
fotokaynak

6 yorum:

  1. Şimdi sen daha çok göz doldurttun. -Tahmin ediliyor ki, sokakda yaşayan bir çocuk. Ya da sokak çocuklar statüsünde adlandırdığımız o güzel çocuklarımız.

    Ata'nın yanağını kim öpüyor? 23 Nisan'ı yaşayamayan bir çocuk öpüyor.

    YanıtlaSil
  2. Çok etkilendim..İlk seyrederken özellikle dikkat çekmek için yaptığını düşündüm..Ama sonra hfifçe inmeye çalışırken sırtınızı sıvazladı yaaa..Duygulandım..

    YanıtlaSil
  3. En masum düşünceler işte, haberlerde kısa kısa gösterilirken herkes "vay saygısız" diye düşünmüştür eminim ancak haberin sonunu görünce duygulanmamak elde değil.

    YanıtlaSil
  4. Benim de boyle seyler hemen icime dokunur, burnum sizlamaya, gozlerim dolmaya baslar...
    Masum sevgi iste bu!

    YanıtlaSil
  5. Mia Wallace: Bence de kesinlikle muhtesem.

    Beni Guney Kore'ye Ucur:Yorumunu okuyunca bir kez daha yuregime oturdu cumlen "Ata'nın yanağını kim öpüyor? 23 Nisan'ı yaşayamayan bir çocuk öpüyor. "

    Hayatin Sus Payi:Sirtini sivazladigi noktada resmen icim eridi. Gidip Atamiz'a sarilasim geldi.

    francesca mckennitt : Buyuk ihtimalle millet oyle dusunmustur. Televole tarzi magazin haberlerini milyon kere gosteriyorlar ya insanin kafasina kaziyorlar, esas bu videoyu milyon kere gostermeliler.

    SvGLove: Tamamen masum bir sevgi. Hic bir karsilik beklemeden...

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.