Sayfalar

20 Temmuz 2011 Çarşamba

Balerinden sonrasi beni asar

Ben hayatta risk almayi sevmeyen, her seyin kontrolumun altinda olmasini isteyen birisiyim. Cocukluktan itibaren fazla sorumluluk sahibi ve fazla kontrol odakli bir tiptim. Bugune kadar degismedi galiba da degismeyecek. Cocukken bin bir hevesle gittigimiz lunaparkta benim binebildim maksimum eglence oyuncagi balerindi. Itiraf ediyorum hayatimda gondola bile binmedim.Muhtemelen Disneyland'a gitsem, o heyecanli seylere bakar bakar gelirim korktugum icin. Ammmmmaaaa velakin...........Nasil oluyor da anlamiyorum...Tatile motosikletle gitmeyi kabul ediyorum. Korkmuyor muyum? Aslinda deli gibi korkuyorum. Cunku bu kadar uzun yol yapmadim. Dayanabilir miyim? Sicaktan bunalir miyim? Uykum gelir mi? Korkar miyim? Bu sorularin cevaplarini bilmiyorum. Hayatta rahati seven bir insan olarak ucak, otobus veya arabayi tercih edebilecekken, en ufak riskli seyden bu kadar korkarken, ben-galiba cildirmis olmaliyim- motosikletle tatile gitmeyi kabul ediyorum. Nedeni cok basit. Esim motosiklete binmeyi o kadar cok seviyor ki, benimle motosiklet tatili yapmak istiyor.Esasinda motosiklette ruzgari hissettigim zaman ve saatlerce yol yapmadigimiz zaman ben de gayet keyif aliyorum. Herhalde boyle oluyordur baskalarina, karsindaki insani o kadar sevince, O'nu mutlu gormek icin,elinden geleni yapmak istersin. Galiba boyle bir sey. Motosiklete binen tanidiklarimdan biri, esinle motosiklet uzerindeyken, o an bir kader birligi yapiyorsun demisti. Bu sozun ne kadar dogru oldugunu dusunuyorum. Esimi cok seviyorum ve O'nun da hayattan keyif aldigi seyleri yaparken yaninda olmak istiyorum. Balerinden otesine binemeyen ben, motosikletle tatile cikiyorum.Bazen kendime ben de sasiyorum:)
fotokaynak

13 yorum:

  1. canım sen harika bir eşsin. umarım tatilin ve motorsikletli yolculuğun güzel ve sorunsuz geçer. öpüldün kocamann

    YanıtlaSil
  2. hayat hep risklerle dolu bende balerine haric digerleine binerim :))

    Allah korusun ,insallah kazasiz belasiz gidip gelirsiniz motosiklet gercekten biraz korkutuyor dusununce ama iyi dusunelim iyi olsun :)

    simdiden iyi tatiller..

    YanıtlaSil
  3. Anı yaşa boşver:) hem motosiklet çok güzeldir. yanında sevdiğin insan olunca daha da güzeldir hatta.

    YanıtlaSil
  4. AŞk böyle birşey işte..İnşallah çok güzel kazasız belasız geçer tatiliniz.Ben de çok risk almayı sevmem iyiki nişanlımın böyle bir tutukusu yok ,)

    YanıtlaSil
  5. sevgili lulu,
    ne hoş:) allah artırsın sevginizi!
    mutlu tatiller diliyorum;)

    YanıtlaSil
  6. sevgili lulu,
    ne hoş:) allah artırsın sevginizi!
    mutlu tatiller diliyorum;)

    YanıtlaSil
  7. Allah nazardan saklasın sizi inşallah =). Sevgin hiç eksilmesin hep artsın =). Aslında çok romantik bir yolculuk olacak gibi =). Şimdiden iyi tatillerr kuzucum =).

    YanıtlaSil
  8. Motosiklet saatlerce yorucu olmaz mı diye düşünüyorum ama çok da eğlenceli olur yahuu:) Hadi bir çılgınlık yap:)

    YanıtlaSil
  9. tubitos: cok tesekkur ederim canim. insallah

    e.n.k. : demek ki sen tam bir maceraperestsin:) evet evet ben de iyi dusunmeye calisiyorum

    JG: Yol kisa olunca baya guzel de uzun olunca biraz cekimserim. Ama guzel olacak diye kendi kendime dusunmeye calisiyorum

    S♥A:Evet ask! ozetleyen sey bu:) Nisanlinin boyle tutkularinin olmamasi cok guzel benim gibi risk almayi sevmeyen biriysen:)

    Ezgi: Aminnnn! Cok tesekkurler canim

    Venus: Cok tesekkur ederim canim. Muhtemelen ileride torunlarima anlatacagim anim olacak:)

    Inanirsakolurbence: Yorucu olacagi kesin, bir de sicak unsuru var:( Hayatimin en buyuk cilginligi olacak:)

    YanıtlaSil
  10. Lulu'm ben korkarım valla, maceralı bir yolculuk çok iyi geçer inşallah :)) bende balerine binemem, midemin bulanması en nefret ettiğim şey o yüzden :)

    YanıtlaSil
  11. Gok: Aynen oyle fazlasiyla macerali:) Balerin konusunda tek degilim demek ki:)

    YanıtlaSil
  12. Tatlım yazını okurken sana nasıl hak verdim ve anladım anlatamam :) Hayatta yalnızken yapmayacağın şeyleri sevdiğin insanla düşünmeden yapmak aşk. :) keyif alınacak aktivitelere beraber katılmak değil birlikte yapılan her şeyi keyfe çevirmek muhteşem bir şey, dilerim tatiliniz çok çok güzel geçer, rüzgarı hissetmek de ayrı bir keyif olacaktır eminim :)



    http://gizliteras.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  13. Ooo cicegi burnunda taze gelinimiz Giz hosgeldin:)Kesinlikle hayatta dedigin seyleri asik oldugun insan yanindaysa yapabiliyorsun, beraber mutlu olduktan sonra, gerisi bos diyorsun:) Birlikteyken en ufak seyden bile zevk aliyorsun. Kesinlikle ask! Guzel gecmesini ben de umuyorum. Cok tesekurler canim

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.