Sayfalar

13 Temmuz 2011 Çarşamba

Olebilirim belki bugun belki yarin

Civi cakmaya gelmesek de bir gun biz de olecegiz. Bazen dusunurum olecegim gunu bilmek ister miydim diye.  Hayir kac gunumun, kac dakikamin kaldigini bilseydim, yasayamazdim.. Olmeden once yapilacaklar listesi cikarir gibi son gunlerimi yasamak istemezdim. Sadece bunu da yaptim sunu da yaptim diye hayati bir checkliste donusturmek! Adabimla oleyim derdim. Yani olecegimi bilsem, herhalde cok da uzatmadan gideyim derdim.

Konunun ozunden uzaklastim. Sevgili e.n.k. beni mimlemis. Mimin konusu da
"Yarin olecegini bilsen ne yapardin?" 
Muhtemelen  sadece esime ve aileme soylerdim. Son gunumu onlarla gecirmek isterdim ve muhtemelen ellerine daha sonradan ulasacak mektuplar yazardim  o gun soyleyemediklerimi iceren...
fotokaynak

4 yorum:

  1. ağır bir mimmiş bu.. :P

    ben inanmazdım herhalde! :)) bir umut tam gaz yaşamaya devam ederdim..
    öleceksek de yapacak birşey yok tabii, biraz da şakaya vurmak ve çok büyütmemek lazım (en azından kendim için böyle düşünüyorum..)


    http://wear-a-smile-wear-a-smile.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Wear a smile: Yazarken bana da baya bir agir geldi. Gercekten yarin olecegimi bilsem diye dusunmeye basladim, dusundukce de icim daraldi. Yok yok ben sakaya vuramazdim herhalde, baya bir ciddiye alirdim. Son dakika valiz hazirlayayim gibisinden hazirlik yapacak bir sey de yok:) Dakikalari say, son dakikalarini iyi gecirmene bak diye dusunup bizimkilerle takilirdim:)

    YanıtlaSil
  3. Aynen senin gibi yazmaya başladığımda bı kasvetini kapladı yüreğimi .Allah a şükürler olsun ki böyle zorluklarla dinamitle bizi gercekten böyle birseyle karşılaşmak insana cok ağır gelir karşılaşanlara da allahım sabrini verir inşallah .. Allah bize uzun ve mutlu bir ömür verir inşallah .. Cvp icin teşekkür ederim canım ..

    YanıtlaSil
  4. e.n.k. cim gerçekten Allah böyle bir durumla karşılaşana sabır versin. Mutlu bir ömür kısmına ise tamamen katılıyorum. Önemli olan mutlu olmak. Cvp için de ne demek! Senden mim gelir de cevaplamaz mıyım:)

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.