Sayfalar

1 Temmuz 2011 Cuma

Tatil kombini ve kararsizliklari

Tatile gidesim var, cok kalabalik olmayan bir yere gitmek istiyorum, tatil koyu vs gibi ultra luks tatiller de istemiyorum. Guzel mezeleri olan, sicaktan baymayan ama soguk ta olmayan bir tatil istiyorum. O yuzden boyle ruh halimi yansitan bir kombin hazirladim. Tatil konusunda ise kararsizlik icindeyiz. Esim motosikletle Balkanlar turu yapmak istiyor. Motosiklette uzun sure yol yapmayi dusundukce korkuyorum. Yani soyle bir his esasinda, motosiklette cok uykum geliyor, bir sureden sonra arkada oturan kisi olarak, motosikleti kullanan esim kadar zevk almiyorum. Ama bir yandan da 10 gun gibi kisa surede bir suru ulke gorme imkanim olacak diye dusunuyorum  ve bu yasimizda bunu yapmazsak ileride tovbe billa yapamam diyorum. Bir de diyorum ki Yunanistan'a gidelim, zaten cok merak ediyorum.Hem motosikletle gitmis oluruz hem de cok yol yapmamis:) Ikilemlerdeyim. Esasinda ne zaman gidecegimiz belli degil, vize vs ugrasana kadar zaman da gececek Ayvalik mi yapsak diyorum. Amannnn neyse yaaaa, olmadi haftasonu Sile'ye, Agva'ya gidip ayaklarimi denize sokayim. Nereden nereye di mi simdi:)

6 yorum:

  1. ay o kadar uzun yol zor olmaz mı motorla =) ben şahsen cesaret edemezdimm ama güzel bir macera olacağı kesin. ben şimdiden iyi tatiller dileyeyim artık nereye karar verirseniz =)

    YanıtlaSil
  2. Tubitosum bence de zor olur, ondan korkuyorum ben de. Ama bir yandan da macera beni cagiriyor diyorum hic maceraperest bir insan olmama ragmen. Bilmiyorum iste tatil konusu oylece duruyor.

    YanıtlaSil
  3. Bence balkan turu yapın ama motorsikletle değil.. Çünkü balkan yolları çok ıssız, başınıza bir şey gelirse ortada kalabilirsiniz. O yüzden :)

    YanıtlaSil
  4. Francesca:Evet bir de isin guvenlik boyutu var:( Kazayi zaten aklima bile getirmek istemiyorum. Bakalim ne yapacagiz esim mi beni ikna edecek ben mi esimi:)

    YanıtlaSil
  5. yaz mevsimi öyle hızlı geliyor ve öyle hızlı geçiyor ki. bir an önce tatil için karar vermek ve plan yapmak gerekiyor. bende buna benzer kararsızlıklar yaşıyorum. bence yunanistan ve balkanlar iyi fikir. benim de tatil seçeneklerim arasında var. şimdiden iyi tatiller :)

    YanıtlaSil
  6. Soluk kesinlikle oyle, bir once plan yapip uygulamak lazim. Galiba Yunanistan'da karar kilacagiz. Bakalim neresi olacak:)Cok tesekkurler

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.