Sayfalar

22 Aralık 2012 Cumartesi

Artık ben de varım:)

O kadar yazmak istesem de yazamiyorum, bir sey icimdeki cumlelere noktayi koydu. Blogu aciyorum, takip ettigim kisileri okuyorum, sonra yazayim diyorum ama olmuyor. Artik su ruh halimden cikmak istiyorum. Muhtemelen beni bu hale getiren"fotograf yukleme limitinizi doldurdunuz' hedö bödö cumlesi oldu. Gecenlerde bloga fotograf eklemek isterken, bir anda limitimi doldurduguma dair uyari gelmisti. Pek de arastiramadim ama picasa adli programda web albumu yaptiktan sonra yukleyebildigimi ogrendim. Zaten dar zamanlarda yazdigim icin, once picasa web albume yukle, oradan bloga yukle derken useniyorum yazamiyorum. Fotograf limitini benim gibi dolduranlarin buldugu pratik bir cozum var ise paylasabilirseniz cok sevinirim. Yoksa blogu acip, öküz-tren iliskisinde bloga bakip bakip kapayacagim. Anladiniz siz onu:)

Hee bir de sosyal medyadan fazla uzak kalan bir kisilik olarak adim adim geliyorum. Twitter hesabi aldim. Daha kullanmis degilim, hesabi aldim biraktim. Ola ki takip etmek isterseniz twitter kullanıcı adım: birazhayatlulu

Kesmedi bir de foursquare ve facebook hesabi aldim: Lulu, maille bulmak isterseniz birazhayat@gmail.com

Bloga pek yazamayinca, belki buralarda olurum dedim:) Beni ekleyin anacim:) 

4 yorum:

  1. sevgili Lulu,
    senden yeniden haber almak ne güzel!
    ve o kadar benzerliğimizin yanına bir benzerlik daha eklendi: ne tesadüf ki, ben de 2 hafta önce twitter hesabı aldım! :)
    orada da görüşmek üzere:
    https://twitter.com/pinkket_ezgi

    YanıtlaSil
  2. Ezgicim seninle o kadar cok ortak yanimiz var ki buna da acikcasi sasirmadim:) Artik biraz daha sık yazmayi planliyorum:)

    YanıtlaSil
  3. aramıza hosgeldın lulu,evet ya pcsa olayı cıdden yordu bızı

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkürler grace. artık buralardayım

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.