Sayfalar

22 Şubat 2016 Pazartesi

Ankaralı Hamileler Toplandık

Bu hafta sonu çok keyifli bir etkinliğe katıldım. Yeni hamileler ile yeni doğum yapmışlar bir araya gelince, zaman nasıl geçti hiç anlamadım. Etkinliğimiz Bal Mantı'da gerçekleşti. Hem bizler için hazırlanmış güzel kahvaltı sofrasında kahvaltımızı yaptık, hem de birbirimizle sohbet etme imkanımız oldu.

Etkinliğimize Koru Hastanesi'nden Dr. Ahmet Özek katıldı. Sorularımızı içtenlikle cevapladı. Eğer hamileyseniz, bazen aklınıza normalde ne saçma soru diye düşüneceğiz sorular gelebiliyor, sonuçta içinizde büyüyen canlıdan tamamen bizler sorumluyuz. Benim de aklımda böyle sorular vardı, internete girip kendi kendimize cevap aramaktansa, işi bilen kişiden dinlemek daha iyi oldu, sağ olsun Ahmet Bey de her sorumuza içtenlikle cevap verdi. Kendisi normal doğumdan yana bir izlenim bıraktı,bu konu da benim için fazlasıyla artı puan. Hatta o günün sabahında 03:00 ile 05:00 arası doğum için hastanedeymiş. Doğumum muhtemelen başka bir hastanede olacak ama Koru Hastanesi hakkında da çok olumlu düşüncelerim oldu Ahmet Bey sayesinde.

Doktorumuzun ardından Eda Hanım da Mustela ürünleri ile ilgili bizleri bilgilendirdi ve etkinliğin sponsoru olarak, bizlere tam da ihtiyacımıza yönelik hediyeler verdi. Mustela ürünlerini çok duyuyordum, özellikle çatlak kremlerini merak ediyordum, şimdi çatlak kremini kullanmaya başladım. Bacaklarını rahatlatan jeli ise, ilerleyen aylara saklıyorum, vücudum iyice ödem tutmaya başlayınca çok ihtiyacım olacak biliyorum:)

Nazlı Hanım ile tanıştığıma da çok memnun oldum, biz sohbet ederken, bol bol fotoğrafımızı çekti. Kendisinin instagram profiline bakarsanız, birbirinden güzel fotoğrafları olduğunu görürsünüz. (Nazlibelenliphotography)

Etkinlikte hepimizi şirin kız çocuğu gibi hissettirecek, kafalarımıza şirin pembiş tokaları yapan Gonca Göçmen de sağ olsun yüzümüzü güldürdü hem de yaptığı tokalar günün hatırası olarak kaldı.


Happymilktr'de karnımızda gebelik haftalarımızı gösteren yazıları göndermiş. Esasında bu etiketler tüm hamilelere lazım. Evde fotoğraf çekilmeyi bazen atlıyorum bir de elime şu hafta, bu hafta diye yazmadığım için, haftalar karışıyor. Bu etiketler sanırım hem kolay hem de güzel bir çözüm olur:)

Bu etkinlik benim bugüne kadar katıldığım etkinliklerden en keyif aldıklarımdan oldu. Hem samimi bir şekilde sohbet edebildik, hem de aynı durumları yaşayan çok tatlı bloggerlarla tanıştım. Bu etkinliği düzenleyen ve her ayrıntının güzel olmasını sağlayan Gülsen Doğan'a ise teşekkürü ayrı borç bilirim. Kendisi hem tecrübeli bir anne hem de ikinci kez anne adayı, takip etmek isterseniz tık tık....

Bu etkinlikte hepimiz bolca konuştuk, hepimizin çokça söyleyecek sözü vardı, sanırım bu etkinliklerin devamı gelecek:)


11 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. canım benim katılımın için teşekkür edeirm. Doğum yapınca bu ekibi tekrar toplamayı planlıyorum. Öncesi ve sonrası fotoğraf harika olur değil mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki çok güzel olur. Öncesi ve sonrası miniklerle beraber:)

      Sil
  3. Güzel bir gündü çok eğlendim :)

    YanıtlaSil
  4. Yasemincim hamilelik yaramış, çok güzel gördüm seni, mutlu oldum :)

    YanıtlaSil
  5. Yasemincim hamilelik yaramış, çok güzel gördüm seni, mutlu oldum :)

    YanıtlaSil
  6. Yasemin tebrik ederim.Bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim.Sevgiler :)

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.