Sayfalar

5 Aralık 2010 Pazar

Guzel Bir Dugun Davetiyesi

Gecen gun bir arkadasim dugun davetiyesini verdi. Herhalde su ana kadar en cok begendigim dugun davetiyesi bu oldu. Normalde bu tarz  seylerde cok meragim olmadigi icin, bir de nasil olsa cope atilacak mantigina sahip oldugum icin nikah davetiyesi, nikah sekeri gibi seyleri cok onemsemem. Kendi davetiyem icin de sadece bir kac yer gezdim ve ilk begendigim davetiye son kararim oldu. Cok icime sinmisti, sirindi, cop adam ve cop kadin.Herhalde yine gitsem aynisini secerim.
Lakinnnnnnn....
Arkadasimin bu davetiyesine bayildim, cok sade beyaz bir karton uzerine. Cizimler cok sevimli. Ben de sizlerle paylasmak istedim.

Gelin ve Damat yazisini ben sildim:) Davetiyede gelinle damadin isimleri yaziyordu. Bu ikinci davetiye fotografinin altinda nikaha dair bilgiler vardi. O yuzden eklemedim.
Ben cok begendim, belki dugun hazirliklari arifesinde olanlar vardir. Fikir verebilir:) Anladiniz siz onu:P

3 yorum:

  1. meraba biz bu davetiyeyi çok begendik ve düğün davetiyemiz olmasını çok istiyoruz orijinal taslağına nasıl ulaşabilirm veya nasıl spariş edebirim yardımcı olurmusunuz teşekürler.

    YanıtlaSil
  2. Dugun davetiyenizin fikri bu blogdan ciktiysa ne mutlu bana. Eski is yerinden bir arkadasimin daveyiyesiydi iletisim bilgileri ben de olmadigi icin nrrede yaptirdiklarini bilmiyorum.cizimi kendi arkadaslari yapmisti diye biliyorum sonra kalin bir mukavvaya bastirmislardi. Muhtemelen bir grafiker ogrencisine de cizdirebilirsiniz.umarim yardimci olabilmisimdir.simdiden allah mesut etsin diyorum

    YanıtlaSil
  3. yardımınız için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.