Sayfalar

30 Nisan 2011 Cumartesi

Pazarda Ne Ganimetler Var

Cumartesi gunleri benim icin Incirli pazari gunleri:) Eger bir programim yoksa, Istanbul'daysam illa ki gitmeye calisiyorum. Baska bir yerde bile olsam, tuh be pazara gidemedik bu haftasonu seklinde beynimden dusunceler gecebiliyor. Bu pazari cok seviyorum cunku Zara, Stradivarius, H&M gibi bir suru markayi burada bulabiliyorum. Tabi simdi benim gazimla gidip de, Aaaa gittik ama bir sey yoktu demeyin, cunku pazar gezmek sabir isi:) Emektar olacaksiniz gide gele. Yani bir hafta gidip de birsey bulamayinca, pazara kusmeyeceksin. OSS gibi dusunup bu sene olmadi bir sonraki seneye der gibi, bu hafta bir sey bulamadik ama haftaya insallah diyeceksin. Her hafta pazara gittigimde blog icin fotograf cekeyim diyordum, ama hep erteliyordum, gecenlerde Ufurukten Prenses Incirli pazarini yazinca, ben de gaza geldim, aldim fotograf makinemi, gittim pazara:) Kimseyi kandirmayalim, ben pazara gitmek icin takla atan bir insanim, o yuzden her gittigimde terapiden cikmis gibi olur beynim, vucudum da sanki Naim Suleymanoglu ile gures tutmuscasina yorulur. Yani bir nevi beyinsel ve fiziksel celiski benimki... Pazarda bir de cok egleniyorum.... Pazarcilarin diyaloglari beni olduruyor. Ne zaman gitsem pazarcilarin acik ara onde dizisi Fatmagul'un Sucu Ne? Tamamen pazarlama stratejisi....Fatmagul'un sucu ne ablaaaaa??? Coraplar 2.5 Liraaaa!!!!! Ablaaaa, kocanin parasini gel harca burda:)
Neyse uzatmayayim, bol fotografli bir post olacak, ama sunu soylemeliyim, bu fotograflari cekmek icin, her pazarcidan gittim fotograf cekebilir miyim diye izin istedim. Ben internette yaziyorum falan filan diye anlattim. Kimi odev mi bu diye sordu, kimi gazeteci misin diye:) Iste fotograflar, bakalim begenecek misiniz?

Su bastaki elbiseler Zara'da var:) Burada tanesi 25 lira




Bu coraplar cok moda. 10 Lira


Asagidaki yerde bir suru elbise begendim.


Dikis,nakisa merakli olanlar icin. Burasi bir cennet. Inanilmaz guzel kumaslar, rengarenk fermuarlar, kurdeleler var.

17 yorum:

  1. Ayy ne güzel sen detaylıca çekmişsin..
    Bana hep bön bön baktılar,pazarseventarikatüyelerinden selam getirdim :))

    YanıtlaSil
  2. Of çok güzel şeyler vaaar! İstanbulda olmalıydıııım! :(

    YanıtlaSil
  3. Ufurukten prenses: Komsunun tavugu gibi olmus:) Ben de seninkiler daha guzel olmus diye dusundum cektikten sonra:) Pazarda ben de bir ara ya sabir cektim. Bir tane adam asabiyet yapti. Neyse digerleri o kadar problem cikarmadi. Ama fotograflari cekmek icin hepsinden ayri ayri izin almak, hepsine neden cektigimi anlatmak baya yorucuydu. Goren de NASA'nin planlarini cekiyorum sanir:P

    YanıtlaSil
  4. New York Lover D. Ben de fotograf cekecegim diye alisveris modumdan cikmisim bugun, simdi fotograflara bakinca keske sunu da alsaymisim bunu da alsaymisim diyorum. Istanbul'a yolun duserse bana haber ver, seve seve seni pazara gotururum:)

    YanıtlaSil
  5. amaaan istanbul pazarlarini gezen tum bloggerlari kiskaniyorum ;(((
    itiraf ediyorum ;)))

    YanıtlaSil
  6. ya ne güzel seyler var.
    ankarada o kadar pazar ama toplasan hepsini bu pazar kadar etmez.

    YanıtlaSil
  7. ne küselll şeylerrr varrrrr!! istanbulda olup kendimi bu pazara atmak istedim:)
    sen de süper fotolamışsın canım;))

    YanıtlaSil
  8. Canım wear ile fashion bloggerları arasında bir buluşma yapıyoruz 15'i Pazar kahvaltı gibi düşündük gelmek isteyenler gün sonuna kadar fırsat kulübünde günün fırsatı olan Garden 24 kahvaltıyı alsın dedik;)
    http://www.firsatkulubu.com/

    YanıtlaSil
  9. woww şahane şeyler var bencede hiç gitmedim en kısa zamanda gidicem bir anda Çeşme Alaçatı Pazarı sandım görselleri görünce:)

    YanıtlaSil
  10. ellerine sağlık gitmiş kadar olduk.böyle pazarları gördükçe darısı izmire diyorum :D

    YanıtlaSil
  11. @Style M: Acikcasi hic bir sey diyemiyorum, bir ara baska bir sehre tasinmam soz konusu olacakti,o zaman planlar yapmaya baslamistim, haftasonu gelsem mi diye:)

    @Kova Kadiniyim Ben:Dediginde haklisin Ankara'da ogrenciyken Sihhiye ve Ayranci'ya gidiyordum, orada bu tarz seyler olmuyordu. Duyduguma gore simdi Cankaya civarindaki Nisantasi pazari ve Umitkoy'deki Umitkoy Sosyete Pazari guzelmis. Gidip bakmak lazim. Buradan Ankara'daki pazar piyasasinin nabzini tutmaya calisiyorum

    @Posh Butik:Cok tesekkur ederim. Gel at kendini pazara, o tezgah senin, bu tezgah benim yapalim:)

    YanıtlaSil
  12. @Gizcim: Acikcasi ne zamandir keske boyle bir toplanti olsa da tanissak diye dusunuyordum, ama o tarihte Roma'da olacagim:( Burada olsam kesin gelirdim. Baska bir sefere en yakin zamanda!

    @CMOS: Gozum parladi yorumunu okuyunca. Neee Alacati mi? Orada da boyle pazar var mi diye:) Orayi da kesfetmek lazim.

    Pembe Fiyonk: Cok tesekkur ederim. Pazar sezonu degisince de sizleri bilgilendirmeyi bir borc bilirim:)

    YanıtlaSil
  13. insan mağazalardan daha çok para verip aldığı giysileri,pazarda görünce de üzülüyor doğrusu.pazar gezmeden alışveriş yapmamak lazım bazen :))

    YanıtlaSil
  14. Rebelcim aynen oyle! Yeni sezonda bile bile lades deyip aldigim bir seyi indirimde gorunce uzulen bir insan olarak, pazarda gorunce mideme nasil oturuyor sen tahmin et:) O yuzden ne diyoruz once pazar, sonra magazaaaaa:)

    YanıtlaSil
  15. ay inanmıorum! burası hangi pazar nerenin pazar way of ganimet resmen=) canım yeni keşfettim bloğunu ve harika bi postla karşılaştım ellerine sağlık=) inş bigün ankarada da bukadar iyi pazarlar olur da bizde ucuzluun keyfini süreriz çok öperim bloğumada beklerim sevgiler peri tozlarıyla!

    http://coco-jelly.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  16. merhabaa:) sizi yeni keşfettim:) ben bu pazarları çok özledim ankarada sosyete pazarına giderdim ama şu an çorum da pazar mazar yokk:(( tüm resimlere bayıldım o kurdelalar, kumşlar, hırkalar.. ahh ah ! orda olsam heralde bikaç maaş harcardım :)

    YanıtlaSil
  17. Coco jelly burasi Bakirkoy Incirli pazari, istedigin zaman detayli yol tarifi verebilirim yolun Istanbul'a duserse:) Yorumun icin cok tesekkur ederim. Bu arada Ankara'da Nisantasi Pazari ve Umitkoy sosyete pazari iyi diye biliyorum ama gitmedim. Yolun duserse aklinda olsun

    ModaVesaire: Merhabaaaa...Hosgeldin bloguma:) Ben de her hafta kumas alip alip donuyorum eve, ama isin komik yani ben dikis bilmiyorum. Maas konusunda da cok haklisin. Paralari her seferinde bayilip geliyorum ama sezonda ayni seyleri gorup yari fiyata aldigimi bilince de acayip mutlu oluyorum. Yasasin pazarlar:)

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.