Sayfalar

12 Haziran 2011 Pazar

Karpuz

Yazin gelmesine cok sevinirim.Cunku en sevdigim meyveye yani karpuza kavusurum. Yemek yemekten cok buyuk keyif alan bir insan olarak, yazin karpuz peynir ikilisine bayilirim. Karpuz hakkinda yazacagim da aklima gelmezdi ama simdi yerken o kadar mutlu oluyorum ki yazmadan edemedim:)
fotokaynak

11 yorum:

  1. al bak bakalım tek karpuz hakkınd ayazan sen değilsin :) o derece güzel bir meyve!

    http://trainspottingmia.blogspot.com/2011/04/karpuz.html

    YanıtlaSil
  2. Canim simdi tekrar okuyunca yazini animsadim. Hatta o zaman da yorum birakmistim.Okudukca tekrar guldum, karpuz kokulu parfum dusuncesine:)

    YanıtlaSil
  3. Canım gece gündüz demeden karpuz yiyenlerdenim, hatta az önce (2.30 saat) bir dilim yedim geldim üstüne bu postu okuyunca gülümsedim :) bir de karpuzlu nargile çok severim fenerbahçe'de harika yapıyorlar :)

    YanıtlaSil
  4. Giz: Akşam yatmadan ben de karpuz yedim. Hatta dün tek başıma yarım karpuzu bitirdim:) Yani beni bir dilim kesmiyor ama bir şekilde kendime dur demem lazım:) Nargile içmediğim için herhalde karpuzlu nargileyi hiç duymamışım. Bir de sodalardan en çok karpuzlu çilekliyi severim:)

    YanıtlaSil
  5. Ziyaretin ve yorumun icin tesekkürler.Berlinden sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Ne demek efendim. Buyuk bir keyifle. Karpuz salatani da en kisa surede deneyecegim

    YanıtlaSil
  7. Ben de karpuz hastasıyımdır ama bizimkiler hala almıyor,çok sinir bir durum! :/

    YanıtlaSil
  8. Lulu'cum heheh evet karpuzun öyle bir durumu da var insan yedikçe yiyesi geliyor ben o yüzden bir dilim kesip uzaklaşıyorum yoksa karpuzun başında biraz ordan biraz burdan derken kabukları kalıyor geriye :P

    YanıtlaSil
  9. ysm: Gel biz de yiyelim canim. Ben de sezonu gecen gun aldim. Tabi tasimasi agir oldugu icin bir daha ne zaman alirim bilemesem de suan her dilimin tadini cikariyorum:)


    Giz'cim: Kesinlikle yiyesim geliyor. Simdi bir posta daha yiyebilirim:P

    YanıtlaSil
  10. vallahi canim ocaktan beri karpuz arayisindaydim hatta o zamanda bile bulup yedim desem:)insan birseyi cok istiyorsa cidden basina geliyor,hmm cok zevklidir karpuz yemek bencede:)

    YanıtlaSil
  11. AskinAy: Ocak ayinda karpuz bulduguna gore sen de bir karpuz canavarisin:) Bu ara ben de her gun deli gibi karpuz yiyorum. Ne olacak su gibi kilo yapmaz diyorum ama o kadar cok yiyorum ki yazin sonunda ne hale gelecegim merak ediyorum:)

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.