Sayfalar

7 Kasım 2012 Çarşamba

Derdime Çare

Önceleri gazete okuyan, güncel olaylari takip eden, arastiran bir insan idim. Gecmis zaman kullaniyorum çünkü artık dogru durust gundemle ilgili bir sey okumuyorum. Olaylar nedense benim icin hep karamsarlik demek oldu. Kotu haberleri okuya okuya iyi bir seylerin olacagina dair inancim köreldi. Ama bu durum da beni zır cahil yapti:( Yani köşe yazisi kivaminda, arastirilarak yazilmis seyleri okumayi sevsem de roman tarzi haricinde birsey okumaz oldum. Acikcasi bana hap gibi hem gunceli hem gecmisi sentezleyerek verecek bir sey lazimdi. Benim cok sevdigim bir yakinim, kendisi okumayi ve arastirmayi cok sever, bugunlerde bir blog acti. Cemberindısındanbakis adli bir blog. Olaylara disaridan bakan, durumu analiz ederken, bugunun temellerini gecmis gunlerden esasinda nasil atildigini anlatan bir blog. Simdi benim gibi cahilligin sinirina gelmis biri, okumaktan sogumus birine bu blog derde care degildir de nedir? Cemberindisindanbakıs blogu esasinda cok yeni bir blog ama ileride yazdiklari ile cok ses getirecegine eminim.  Her gun yeni bir yazi var mi diye sabirsizlikla bekliyorum. Siz de okumak isterseniz iki tik tik.
fotokaynak

6 yorum:

  1. aynı durumdayım. ve mutluyum. 2 yıldır gazete okumuyorum.artık tv de haberde yok. ruh sağlığım düzelmeye başladı hiç değilse..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de moral yerinde okuyup takip etmedigim icin ama dunyadan bihaberim, millet yanimda guncel olaylardan konusunca uzaydan gelmis gibi bakiyorum

      Sil
  2. tamamen aynı fikirdeyim.gazete okuyamıyorum,haber izleyemiyorum sabrım kalmadı şu yaşımda. zaten mutsuz olucak o kadar çok şey varki bir de onları izleyince tamamen dipteyim.bir de öğrenci olucam!çalışmaya başlayınca internetten bile takip etmiycem bu gidişle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. is hayatina girince, rahat bir iste calisiyorsan, en azindan gunluk bir kac kose yazari okuyabilirsin, ama benim gibi cok yogun bir iste calisiyorsan gazeteyi acmak aklina bile gelmez

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Galiba bu ruh halinde baya bir kisi var, yalniz degilim:)

      Sil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.