Sayfalar

23 Aralık 2012 Pazar

Kafes Fırın Filistin Caddesi'nde Açıldı

Istanbul'da yasadigim donemlerde Ankara'ya geldigimde illa ki Kafes Fırın'a gitmek isterdim. Eskisehir yolu uzerinde yer aldigi icin, her zaman gitmem mumkun olmazdi ve eger gidememişsem boynu bukuk bir halde Istanbul'a donerdim. Simdi Ankara'da yasiyorum ve yeni yil hediyesi gibi guzel bir haberim var. Kafes Fırın Filistin Caddesi'ne acildi. Dun aksam bloggerlar olarak davetliydik. Muhtesem bir ev sahipligi yaptilar. Blog dunyasindan takip edip de yuzyuze tanismadigim bir suru kisi ile tanisma firsatim da oldu. Kafes Firin'in kurucusu Rezzan Hanim bence kesinlikle tanisilmasi gereken bir insan. Konusmamizda Kafes Firin'i nasil kurdugunu ve nasil gelistirdigini oyle mutevazi sekilde anlatti ki hayran olmamak elde degil ve hic bir zaman basariyi tek basima ben yaptim demedi ve basarinin arkasindaki guzel ekibine tesekkur etmesini bildi.


Baslangicta bize ikram edilen sicak sarabin tarifini almakta gec kaldim, cok lezzetliydi. Masalarda bizler icin ozenle hazirlanmis ikramlar vardi.
Bir de bizler icin hazirlanmis bir tatli ikram ettiler, herkes kasiklaya kasiklaya kapta bir sey birakmadi.

Ogle yemeklerinde de cok saglikli yemekler cikariyorlarmis. Hatta benim gibi zamansizliktan evde yemek yapamayanlar icin, facebook sayfasindan takip ederek aksam icin yemek ayirtabiliyormuşsunuz. Rezzan Hanim tarifleri anlattikca, resmen agzim sulandi. Tunali bolgesinde yururken, nerede yesek diye sordugumuzda artik cok guzel bir alternatifimiz var:)

Sozun ozu Kafes Firin benim her zaman yuzumu gulduren bir yerdir. Ve her zaman evimde gibi hissettigim sicacik ve samimi bir ortami vardir. Burasini herkese gonul rahatligiyla tavsiye ederim. Ve hatta simdi pazar kahvaltisi icin bir seyler almaya Kafes Firin'a gidiyorum:)

8 yorum:

  1. Lulu'cuum bir kac gun icinde Ankara'da olacakken, bu guzel habere cok sevindim!
    Eskisehir yolundakini, ozellikle bahar gunlerinde bahcesinde icilen kahveyle aniyorum. Aniyorum diyorum, zira gitmeyeli cok oldu. Ama Filistin uzerinde olmasi sahane olmus! Belki karsilasiriz seninle orada;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canim ne guzel bir haber bu. Gelmene cok sevindim, bu hafta benim de cok yogun mesaili bir haftam olacak. sen ne kadar buradasin? Olmazsa kafes'e birlikte gideriz. eger gidemezsek de mutlaka sen ugra, o pastalari dene:)

      Sil
  2. Bu kadar övgüden sonra bize gidip görmek düşer :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fusuncum gonul rahatligi ile tavsiye ediyorum

      Sil
  3. Güzel bir paylaşımdı. İstanbulda da komşu fırınlar var..

    YanıtlaSil
  4. tesekkurler, komsu firinlar yavas yavas Ankara'da da acilmaya basladi

    YanıtlaSil
  5. ne güzel bir davet olmuş.
    baykusun nerde senın :)
    kafes favorımdı ya böyle herkes tarafından bılınınce artık bı tuhaf oluyorum elıımden alınmmıs gibi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa ben acele ile çıktım baykuşumu unuttum :( Kafes benim de Eskişehir yolunda favorimdi, aynı his bende de oluşsa da böyle güzel bir markanın bu şekilde büyümesine içten içe de seviniyorum bir yandan.

      Sil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.