Sayfalar

20 Nisan 2011 Çarşamba

Berceste

Bu hafta sonu Ankara'daydim. Istanbul'dan Ankara'ya giderken, en iyi yol lokantalarindan biri olarak un salmis Berceste'ye ugradik. Tabi yola cikmadan internet sitesine bakarak, agzimizi iyice sulandirmistik. Biz guzel yemegi seven bir ciftiz, gidince de gozumuz doymaz, menude gozumuze guzel geleni soyleriz. Bu sefer de isi yine abarttik, kisi basi 1.5 porsiyon soyledik. Gelen tabagi gorunce acaba ikinci bir tabak daha mi gelecek dedim. Yani o kadar kucuktu porsiyonlar! Tadi da kotu diyemeyecegim ama iyi de degil. Ortalama bir sey. Fiyatlara gelince bence o yemege gore pahali. Mesela 1.5 karisik kebap 31 lira civari birseydi yanlis hatirlamiyorsam. Calisanlar ise iyiydi. Neyse uzun lafin kisasi benim gibi Istanbul-Ankara yolunu sikca yapanlardan olabilirsiniz diye, paylasayim dedim. Eger bu yol uzerinde tavsiye edeceginiz bir yer varsa soyleyin, bir daha gittigimde deneyeyim.
Berceste Lokantasi (5 uzerinden)
Servis: 5
Yemek:3
Fiyat:2

10 yorum:

  1. hakikaten pahalıymış anlattığın porsiyona göre:/

    YanıtlaSil
  2. cafer ustanın yeri süperdir benim için özellikle bolu dağının ordaki kahvaltı mükemmel organiktir tavsiye edebilirim..Bercesteyi bende beğenmemiştim o yemeklere o fiyatlar çoktu..

    YanıtlaSil
  3. CMOS: Kesinlikle pahali, o porsiyona insan ac kalkiyor masadan:(

    Deli Kosesi: Mim icin tesekkurler, yakinda cevaplayacagim

    Meyra: Cafer Usta'yi not aldim. Ilk gidisimde deneyecegim. Berceste de artik kara listede:)

    YanıtlaSil
  4. Park Shop'ta İsmail'in yeri var ben orayı daha çok seviyorum molalar olmasa arabayla yolculuk çekilmez zaten canım :)

    YanıtlaSil
  5. mekan çok güzel biryer..sadece çay içmiştik,fiyat bilmiyorum..
    ama bercesteye, berceste olmadan önce uğruyorduk adapazarına giderken..

    YanıtlaSil
  6. Gok: Araba ile seyahat ederken, derste ogrencinin tenefus zilini beklemesi gibi ben de molalari bekliyorum. Park shop'da listemize eklendi.

    TatliGaci: Disarida oturunca mekan guzel olabilir ama hava soguktu biz iceride oturmak zorunda kaldik:(

    YanıtlaSil
  7. Maalesef Ankara-İstanbul otobanında Bolu dagindaki lokantaların tadını verebilen bir yer yok. Ama arayışlarımız sürüyor . Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Oburcan : Seni tekrar yasaklardan sonra gormek ne guzel:) Istanbul-Ankara otoban yolundakiler Bolu dagindakiler ile boy olcusemez. Kesfettigin yeni bir yer olursa bu otoban ustunde, paylasimini bekliyorum

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.