Sayfalar

29 Nisan 2011 Cuma

Bir sekere kanabilirim:)

Bugun isten ciktigimda hava gunesli gibiydi. Bu da beni mutlu etmeye yetti. Migros'a bir kac bir sey almaya gitmistim. Sonra bir baktim benim cocuklugumda yedigim sekerlerden.Gozlerimde sekerler donmeye basladi, dilim disari cikti. Hinzir bir gulumseme ile iki seker aldim. Sanki cocukken cok guzel bir sey yapmisim da bu da benim odulum gibi....Aman yarabbiiiii! Pavlov'un kopegine donmusum ben...Seker deyince odullendirilmis hissediyorum...Cocukluguma inmeliyiz bence.

Sekerim elimde lay lay lom yuruyerek evime gelirken, bir de baktim, sokaktaki cicekcide rengarenk cicekler var. Adlarini pek bilmiyorum, ama bu mevsimde cicekleri cok seviyorum. Tabi kadinlar cicek almayi sever degil mi? Ben de kadinim degil mi? Benim esim bana bayadir cicek almiyor degil mi? Eeeee o cicek alsin diye bekle bekle olmaz degil mi? Galiba piskopata bagliyorum simdi:P
Neyse efendim, tek tasimi kendim aldim kadar olmasa da cicegimi kendim aldim:)

Iste cicegim:)

2 yorum:

  1. :))) şeker de çiçek de çok güzelmiş, okurken çok eğlendim Pavlov benzetmesini çok sık kullanırım :)) Taze kesilmiş çiçek gördüğümde hep benim de içimden almak gelir çok iyi yapmışsın renkleri de şahaneymiş :)

    YanıtlaSil
  2. Gizcim, sen de mi:) Pavlov benim de en favori benzetmelerimdendir. O cicekler de beni dunden beri mutlu etmeye devam ediyor. Kalkip kalkip kokluyorum:)

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.