Sayfalar

2 Nisan 2011 Cumartesi

Cuneyt Ozdemir'in Esi Icin Dedikleri

Ayse Arman Cuneyt Ozdemir ile roportaj yapmis. Adam ne guzel cevaplar vermis. Samimi geldi. 10 yil oncesine gore hayatinda ne degisti diye sorunca....`Artik Zeynep var` demis. Bu cevaptan otesi var mi? 10 yilda neler degisir insanin hayatinda... Yeri gelir tavan yapar yeri gelir dibe batar. Klasik roportajlarda 10 yilda buyudum, sunu yaptim bunu yaptim, karsima asik olacagim kadin cikti, evlendim diye roportajin bir yerine yedirir bu cumleleri.Ama Zeynep var diye baslayan bir cumle... Olsa olsa ben de hayranlik uyandirir. Yani herkes evlenir bir sekilde hayatin akisinda yuvarlanir gider. Ama insanlarin yillarca aradigi sey... Yillardir sanki hep O'nu bekliyormussun da bulmussun hissini yasatan cok az insan vardir. Ikisi yillar once tanismislar, sadece arkadasca aralarda gorusmusler, baskalarinin hayatlarindan gecmisler,evlenmisler, evlendikleri insanlarla bir sekilde yurumemis, bosanmislar. Sanki yillarca birbirlerini beklemisler. Ben Ask'a inanan bir insanim, asik oldugum adamla evlendim, o yuzden herhalde adamin soyledikleri samimi geldi.Fazla soze gerek yok... Cuneyt Ozdemir'in cevaplarini birinci agizdan okumak isterseniz buradan buyrun

7 yorum:

  1. gerçekten çok güzel bir cevap olmuş ama ben senin ben aşka inanan bir insanım demenden de çok etkilendim öyle az insan kaldı ki bunu açıkça söyleyebilen, hala gerçek aşkın olduğuna inanan ;)

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle hayranlık uyandırıcı.
    son zamanlarda her haliyle hoşuma gidiyor bu adam. tüm görüş ayrılıklarımıza rağmen ;)

    YanıtlaSil
  3. You are welcome to join my giveaway and a chance to win a fabulous dress!
    xx

    YanıtlaSil
  4. sevdiğim adamdan ayrıldığım şu zamanlarda böyle şeyler okumamaya and içtim,kıskanıyorum.

    YanıtlaSil
  5. Irem, cok haklisin, ben de artik cok az duyuyorum etrafimda aska inanan, ama sunu soyleyebilirim ki gercek ask var, sadece denk gelinmemis olabilir.
    Syhn: Degil mi ya? Son zamanlarda ben de daha cok begenir oldum.
    Anna: Thank you for your comment, I added your blog as followers. Following days, I will join your giveaway.
    CMOS: Sevdigin adamdan ayrildigin icin uzuldum :( Ama haklisin, sevgilin de olsa evli de olsan ayri da olsan, bir roportaja adam esinin adiyla baslayinca bir sey degismiyor. Insan kiskaniyor haliye ben de:)

    YanıtlaSil
  6. berbat bir cevap

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bilmem bana o donem samimi gelmisti, simdi nedense o kadar gelmiyor

      Sil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.