Sayfalar

18 Nisan 2011 Pazartesi

Kaybedenler Kulubu-Sizinle Yatmis miydik?

Dusunun ki bir radyo programina baglaniyorsunuz ve Dj `sizinle yatmis miydik?`diyerek sizi yayina aliyor. Biraz absurd bir durum...Turkiye'de boyle bir sey olmaz, ancak filmlerde olur desek de....Olmus ve filmi cekilmis. Kaybedenler Kulubu... Gecen hafta gittim. Simdi konusunu burada uzun uzun anlatmayacagim. Gidin kendiniz gorun. Ama ozunde iki Dj'in kendi aralarinda konusuyor da onlari kimse dinlemiyor gibi rahat takildiklari radyo programi. Biraz belden asagi muhabbetler, biraz ayak ustu seks tadinda... Isin ilginci dedigim gibi 1994 yilinda iki Dj harbi harbi boyle bir program yapmislar...O zamanlar sansur pek yokmus. Simdi dusunuyorum da bu zamanda boyle bir programi yapsan. Ne buyuk olay olur! Bu programin dinleyici kitlesini gormeniz lazim. Ev kadinindan, heykeltrasina, taksicisinden, ressamina... Filmdeki ornekler boyle, gercek hayatta da boyle imis. Roportajlarindan okudum. The Moody Blues’un Melancholy Man'den Ferdi Ozbegen'in Dilek Tasi'na kadar birbirinden guzel sarkilar caliyorlar. Her sarki cuk diye oturmus. Benim favorim Melancholy Man. Albumu haftasonu aldim.Bu sarkiyi dinleyip dinleyip duruyorum. Filmdeki replikleri okuyup fikir sahibi olayim derseniz eksisozluk'e girin, bugun itibariyle bu film icin 90 sayfa girilmis. Ayrica, sormadan gecemeyecegim. Kim bu Erol Egemen ya?
fotokaynak

6 yorum:

  1. filme bayıldım ben! müziklere de öylee.. ancak o şarkı hangisiii off fizyye yaziyim bi?

    YanıtlaSil
  2. Miacim, filmin baslarinda sevmedim dedim, biraz gecince vavvv dedim, ben de bayildim. fizye herhalde Melancholy Man yazinca cikabilir. Cok huzun verdi bu parca bana

    YanıtlaSil
  3. geçen hafta izledim ve beğendim..nejat işlerin oynadığı karakter,ıssız adamın daha gerçekçi ve sevilesi bir hali die düşünüyorum.filmden aklımda kalan bir söz varki çok sevmiştim:(tam böylemiydi emin değilim,yanlış varsa affola)
    Kadınlar önce bizi biz yapan özellikleri severler , sonra onları değiştirmek isterler...

    YanıtlaSil
  4. Deli kosesi ben de bu sozu cok sevmistim. Eh biraz da dogruluk payi var sanirim:)

    YanıtlaSil
  5. My woman'ı beğenmiştim ben de en çok :)

    YanıtlaSil
  6. Francesca: O sarkiyi ben de cok severim

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.