Sayfalar

1 Eylül 2011 Perşembe

Bayram Tatili

Bu bayram pek bir hevesli idim, Kuzey Ege turuna katilacagim diye. Hatta bu yazimda da yazmistim. O zaman da turun iptal olmasindan korkuyorum demistim. Basa donecek olursak ben bu turu markapondan aldim. Alir almaz da turu duzenleyen tatil bahcesi adli sirketi aradim. Tur kesin olacak mi, ne zaman kesinlesir, iptal olacaksa bastan soyleyin ona gore plan yapacagim vs vs vs... Ben esegi guya saglam kaziga baglayanlardanim! Guya!
Verilen telefonu milyon kere aradim, iptal olmayacak degil mi diye sormak icin. Yok yok kesin dediler. Ama 29 Agustos gunu telefonuma mesaj geldi, yeterli katilim saglanamadigindan tur iptal olmus. Turun baslangici da 1 Eylul. Yani yeni bir tatil organizasyonu yapmak icin baya gec ve butun oteller bayram nedeni ile dolu. Sinir katsayim resmen tavan yapti. Neyse baska bir tur sirketinde yer bulduk.  Ayvalik, Cunda, Bozcaada ve Assos'u iceren bir tura son kisiler olarak kayit yaptirdik. Bu aksam bu turda da bir sey cikmazsa, yola cikiyorum...

19 yorum:

  1. öyle şehir fırsatı, groupon tarzı sitelere pek güvenemiyorum ben neyse. umarım sorun çıkmaz, dinlenir gelirsin :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de ilk defa tatil aldim. O da olmadi:(

    YanıtlaSil
  3. Oyle yerlerden sadece bilindik restaurantlara kupon alıyorum bende başka bisey almıyorum ;( ayy çok sınır bozucu ;( ama tur harika hele asosun sakinliği Bozcaada'nın neşesi Cundanin balığı harika ;)) iyi eğlenceler sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Kokosss: Ben de onceden yemek, kuafor vs aldim ama tatil ilk defa! Onda da gaza geldim tatile gideyim diye. Esasinda markapondan ziyade tatilbahcesini sorumsuz buluyorum. Neyse bu aksam gidersem tavan yapmis sinirlerim de belki biraz yumusar:) Uc yer de bence cok guzel,Assos, Bozcaada ve Cunda...Gelince bol fotografli postlarim olacak:)

    YanıtlaSil
  5. Türk hava yollarından sonra nefret edilenler listesine markopola da eklendi. Umarım bu tatilinde eğlenirsin de rahatlarsın canım =).

    YanıtlaSil
  6. sevgili Lulu,
    kötü olmuş:/ bizler bile heveslenmiştik...
    umarım yeni plan yolunda gider ve geri kalan tatilin çok keyifli geçer;)

    YanıtlaSil
  7. ne güzeldir şimdi oralar.. bize de bolbol fotoğraf çek amaa =) umarım sorun çıkmaz da gezip gelirsin =)

    YanıtlaSil
  8. ay güvenmemek lazım demek böyle yerlere. neyseki telafi etmişsin iyi tatiller canım

    YanıtlaSil
  9. Bu forsat sitelerinden kim ne aldıysa hiç memnun kalamadı çevremde..Önceden (!) haber vermeleri de ne hoş (!) bir davranış!

    YanıtlaSil
  10. Son dakka golu olmus biraz, ama iyi alterntif bulmussun gene :)
    Bozcaada nın rüzgarına dikkat, uçurmasın :) Geyikli iskelesinden gecersen ordan da foto koyarmısın, iyi gezmeler efenim...
    Bu arada, Takipteyim :)

    YanıtlaSil
  11. harıka...bencede tatıl acentasından kaynaklanıyor...beklıyorum fotolarını:)bende canakkaledeydım hava harıka bılgınıze:)

    YanıtlaSil
  12. Ülkem klasiği yaşamışsın. Şaka gibi.

    YanıtlaSil
  13. inşallah bunda bir soru çıkmaz da güzel bir tatil geçirirsin.iyi yolculuklar!!

    YanıtlaSil
  14. Umarım Assos Bozcaada cunda keyfini yerine getirmiştir:D

    YanıtlaSil
  15. son anda iptal olan tatiller kadar insanı kızdıran birşey yoktur herhalde,üstelik o kadar da arayıp teyit almana rağmen,böyle işini ciddiye almayan işletmelere de ,düzenleyen organizasyonlara da sinir olmamak elde değil.neyseki başka turda yer bulabilmişsiniz,iyi tatiller :)

    YanıtlaSil
  16. geçmiş bayramın kutlu olsun cnm

    YanıtlaSil
  17. Lalis: Cok tesekkurler canim. Iyi geldi tatil.

    Ezgi: Yeni plan ise yaradi, gezdim geldim ve gercekten cok guzeldi.

    Alice: Gezdim gezdim geldim fotograf makinem boynumda:)

    Tubitos: Muhtemelen markapon yerine tatil bahcesi diye tatili duzenleyen sirketten kaynaklandi. Ama yine de bir daha boyle sitelerden tatil almam, dilim yandi.

    Gizem: Kesinlikle hos! oldu:( Son dakika golu. Gelince ogrendim ki boyle sitelerden yurt disi turu alip, vize ayarlayip tatili iptal olanlar varmis.

    Hitman-3: Yorumunu gelince okudum. Sonra keske dedim Geyikli'den gecerken de fotograf cekseydim. Bir dahaki sefere artik:(

    Kokosss: Canakkale de bence bu bayram icin iyi bir tatil.Hava da dedigin gibi gayet iyiydi.

    Deeptone: Gec kaldim diye,hemen yazdim simdi:)

    Oyumben: Evet malesef bizde gorulen tipik hareketler:(

    Buket: Ikinci aldigim tatilde hersey yolunda gitti. Yakin zamanda postlarla karsinizdayim:)

    Inanirsakolurbence: Gidince keyfim yerine geliyor da donerken depresyon agir basiyor:(

    Rebel: Kesinlikle oyle. Bir guzel hevesleniyorsun, milyon kere seyehat acentasini ariyorsun ve son dakikada iptal oluyor. Allahtan baska bir turda son kisiler olarak yer bulduk:)

    Pembefiyonk: Canim senin de gecmis bayramin kutlu olsun

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.