Sayfalar

8 Haziran 2011 Çarşamba

Makedonya'ya Gidiyorum

Is icin onumuzdeki gunlerde Makedonya'ya gidecegim. Gitmisken haftasonu gezmek istiyorum. Gezilecek yerler, nerede ne yenir, nereyi gormeden gelmeyeyim gibi konularda onerisi olan?
fotokaynak

11 yorum:

  1. merabalar canım makedonyada nereye gidiyorsun acaba? üsküp'e mi ya da başka bir şehire mi? eğer vaktin varsa ve gideceğin yere yakınsa ohrid gölü civarını gezmeni öneririm çok güzel ve tatlı bir sahil kasabası! Kaymaklı köfte yemeden gelme:)) hatta manastıra gidersen orada ye:) kaymaklı mı ıyyghh deme sakın ben bitirdikten sonra kaymaklı olduğunu söylemişlerdi walla afiyetle yeniyor harika:) üstüne de meşhur krepleri var sakokalarda onlardan yiyiebilirsin tatlı niyetine:) onun dışında göl kenarındaki yerlerde deniz ürünleri de güzel. Onun dışında atatürkün okuduğu okula gidebilirsin fazla bir yer yok gezecek ama güzel nostaljik bir yer bir de "terranova" diye bir mağazaları var her şehirde ona da gir canım çok ucuza güzel şeyler bulunuyor:)) zara,bershka tarzında diyebilirim ama çok ucuzz:)) şimdiden iyi yolculuklar canım şimdilik aklıma gelenler bunlar başka bir şey gelirse yine yazarım, segiler..;)

    YanıtlaSil
  2. ben de ohrid şehrini önerebilirim! oldukça keyif alarak gezeceğine eminim. 5-6 kişi birleşip çok uygun fiyata gölde tekne gezintisi yapılabilir. akşam göl çevresindeki çaybahçesi tadındaki bar/ birahanelere oturulabilir. dondurmalar da oldukça leziz. iyi eğlenceler diliyorum;)

    YanıtlaSil
  3. Poshbutik:Ne guzel anlatmissin oyle, yorumunu hemen bizim arkadaslarla paylastim. Herkes sana ayri ayri tesekkur etmemi istedi:) Gezilecek yerler programini olusturmaya basladim sayende!Terranova ise kesinlikle internetten ogrenemeyecegim bir bilgiydi. Hemen listeye onu da ekledim. Tekrar cok tesekkurler

    Ezgi:Ohrid'i sen ve Poshbutik onerdigine gore kesinlikle gezi listeme aliyorum.Tekne de cok hos fikir.Hemen bunu da not ettim. Cok tesekkurler.

    YanıtlaSil
  4. öneri değil ama kıskançlık war :)

    YanıtlaSil
  5. Deli Köşesi: Siz de az gezmiyorsunuz ama:) Biz de size özeniyoruz:)

    YanıtlaSil
  6. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:) şimdiden iyi yolculuklar size:)) sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Poshbutik:Cok tesekkur ederim canim

    YanıtlaSil
  8. Lulu'cum ne yazık ki daha önce Makedonya'ya gitmedim bir önerim yok :( ama heyecanla gitmeni ve Roma gezin gibi keyif alarak okuduğum postlarını bekliyorum :))

    YanıtlaSil
  9. Giz'cim o zaman ben de beklentileri bosa cikarmayayim iyi gezeyim degil mi:)Acikcasi Makedonya'yi ben de merak ediyorum. Doner donmez en kisa surede postlarimi yazacagim. Aksamlari otele cok gec donmezsem belki gunu gunune bile yazabilirim:)

    YanıtlaSil
  10. Biz de ohrıd e ve manastıra ordanda üsküp e gitmeyi planlıyoruz.BU kaymaklı köfteleri her yerde yiyebilirmiyiz yoksa önerebileceğin restoranda varmı?Ohrid in incileri de meshurmuş bir bilgin var mı?

    YanıtlaSil
  11. Adsiz: Ben malesef cok gezemedim, kaymakli kofte galiba ohrid bolgesinde varmis. Incileri ise giden arkadaslarimdan hicbiri begenmemis.Inci dedikleri seyler biraz basit gibi duruyormus. Ohrid bolgesini ozellikle tavsiye ettiler.Gol kenari cok huzurluymus. Eger Uskup'e gidersen cok guzel restoranlar var ama bizi orada yasayan kisiler goturdugu icin yerini bilemiyorum:(

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.