Sayfalar

16 Kasım 2012 Cuma

Cici Piknik


Bilenler bilirler Ankara doneri baska guzeldir. Ozellikle komur atesinde yapilmis ise. Bugun, uzun zamandir adini cokca duydugum ama bir turlu firsatini bulamadigim Cici Piknik'e gittik. Cici Piknik icin ne duyduysam gercekten oyle cikti. Neler mi duymustum? Kucucuk bir bufe...Donerden baska bir sey yok...Gunun her saatinde doner sirasinda bekleyen insanlar var...Ve bu doneri yiyen bir daha gidiyor...Iste boyle duydum.

Donerin burada mudavimleri var, bilenler geliyor, normalde yanindan bin kere de gecsem, burasi hakkinda bu kadar guzel seyler duymasam hic bir zaman fark etmezdim ve hicbir zaman da iceri girip yemek yemezdim. Simdi ise yolumun ustunde olmasa bile sadece bu doner icin yolumu degistirebilirim:) O denli yani!

Donere talebin cok olmasi siranin olmasi icin sebep olsa da esasinda fabrikasyon donerciler gibi sipsak hazirlamak yerine hakkini vererek komur atesinde yavas yavas pismesi esas sebep. Doner o komur atesi ile yavas yavas pisince baska bir guzel oluyor. Bu doner bence cok guzel, herkese tavsiye ediyorum. Lavas et doner 9.25, yarim ekmek arasi 9 TL. Bence her kurusuna deger!
Ankara'da dedigim gibi guzel doner yenilebilecek yerler var.Benim icin en guzelleri

-Mutlu Doner-Guvenlik Caddesi
-Cici Piknik-Kizilay
-Ozler Doner-Tepe Prime



8 yorum:

  1. Kanmayacağım,nefsime yenilmeyeceğim , rejimdeyim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rejimdeyken bu dukkanin onunden gecmemek lazim, cunku doneri bir kere gordun mu iceri girmemek mumkun degil

      Sil
  2. Yememeliyim, ama bilmem iyi oldu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynepcim eger Kizilay a isin duserse, bence ugra, baya guzel

      Sil
  3. ımmmmmmmmmmm demek oyle aklımda bulunsun luluuu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet boyle guzel yemek noktalarini bilmek faydali, bulndugun yere gore karar vermeyi kolaylastiriyor

      Sil
  4. Benzer zamanlarda Cici ve Mutlu'yu yazmışız. Ayrıca Mutlu'nun senin listende olduğunu görmek çok güzeş. Cici'nin yanında Anadolu ve GMK üzerindeki ÖZge'yi de tavsiye ederim.
    Selamlar
    Oburcan

    YanıtlaSil
  5. Benzer zamanlarda Cici ve Mutlu'yu yazmışız. Ayrıca Mutlu'nun senin listende olduğunu görmek çok güzeş. Cici'nin yanında Anadolu ve GMK üzerindeki ÖZge'yi de tavsiye ederim.
    Selamlar
    Oburcan

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.