Sayfalar

6 Kasım 2012 Salı

Coccinella Pastanesi

Evinizin yakinlarinda restaurant, cafe, pastane gibi seylerin bulunmasi hayat kurtarir. Bazen habersiz cikagelen misafirde veya yetismeyen islerde, pastaneye kosmak gerekir. Bazen misafir icin iyi olur bazen de ev sahibinin kendi psikolojisi icin. Yani caniniz disarida bir seyler yapmak ister, ama üsenirsin veya cok zamaniniz yoktur, boyle anlarda en yakininizdaki yerlere yonelirisniz.

Bizim de Coccinella'e yolumuz keyfi dustu. Hadi bir pasta yiyelim dedim, havanin da guzel oldugu bir zamandi, hemen masalarda kendimizi bulduk. Dis kapida pastalarin % 30 indirimli oldugu yaziyordu, ama hesabi oderken, sadece paket siparisler icin gecerli oldugunu soylediler. Bence kapinin disarisinda yazilan duyuru cok daha net olmaldır. Bana biraz pahali geldi, yani aldigim hizmete degmedi diye dusundum.

Bunun haricinde guzel bir birkac saat gecirdik. Visneli cheescake guzeldi, milfoylu pastayi ise sevmedim. Ortam mekan olarak gayet hos ve keyifli dosenmis. Sanki her sey yerlerini bulmus gibi.Biraz da fiyatlari ucuz olmali.

9 yorum:

  1. Nerede burası? bir de hesap fazla mı? yani pahalı bir yermiş mi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ankara Cankaya'da Ahmet Mithat Efendi Sokak'da. Evet bence biraz pahali.

      Sil
  2. evet super birşey işte böyle bir kurtarıcı mekan:)sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eve yakin olunca hakikatten kurtarici oluyor

      Sil
  3. Çok sevdiğim bir mekan. Pastalarına da bayılmaktayım. Milföyyy en sevdiğim. Yürüyüşe çıktığımda mutlaka uğrarım. Yarın uğranacak bu durumda , göz gördü gönül çekti.:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hep ortak yerlerdeyiz seninle:) Bir gun beraber kahve icelim ne dersin? Milfoylusunu ben pek sevmedim, cheesecake ise guzeldi.

      Sil
    2. Tabii ki içelim :) Adını asla telaffuz edemediğim Coccinella'da , olur mu ?

      Sil
  4. Cok iyi olur, pazar gunu saat 10:30-11:00 nasil? Uyar mi sana?

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.