Sayfalar

16 Şubat 2011 Çarşamba

Leopar Desenler Bu Sene Cok Moda

Her yerimiz leopar oldu bu sene. Oyle ki onceden leopari bunyesinde bulunduran herhangi bir seye karsi tahammul edemezdim, olumsuz dusuncelerimin sinirlarini zorlardim.Simdi ise neredeyse begeniyorum diyecegim:)  Esasinda bir cok insan icin oyle degil miydi acaba diyorum? Yani leopar giymek illa seksilik, ateslilik, bir parca avamlik, hatta biraz kroluk barindirmiyor muydu?  Bilmiyorum belki de bana oyle geliyordu. Garip ama en basta yok hayatta giymem dedigim seyleri, her yerde gore gore, bir parca on yargim kiriliyor, sonra hafiften sahip olma istegi duyuyorum ve sonrasi kesilmiyor, ben de almaliyim diyorum. Ugg cizmeler ciktiginda da yok artik daha neler demistim, sonra gore gore fikrim degisti, simdi ise hosuma gidiyor. Leopar desenli seyler icin de onyargi kismini gectim, hatta hafiften begenme durumlarindayim. Ileride leopar desenli bir seyler aldim diye yazarsam sasirmayin:) Peki siz begeniyor musunuz leopar desenli kilik-kiyafeti? Yoksa coktan aldim diyenlerden misiniz?Gercekten merak ettim, benim gibi arada derede kalmislar var mi?



fotokaynak1, fotokaynak2, fotokaynak3, fotokaynak4

3 yorum:

  1. ben artık leopar aslaa demiyorum:)

    YanıtlaSil
  2. cnm leopar desen hersenin modası taa eski çağlardan itibaren vede asla bu moda bitmeyecek kürk bizim vazgecilmezimiz tabi doga katledilmedikce

    YanıtlaSil
  3. Zeynepcim, artik ben de leopara asla demiyorum:)

    Kirmizi taban, taaa o zamanlardan icimize islemis demek! Herhalde her zaman modaydi da yasimiz buyudukce daha gozumuz alisir oldu:)

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.