Sayfalar

10 Kasım 2010 Çarşamba

Iple cektigim bayram tatili-Bangkok-Phuket-Bahreyn


Bu bayram tatili bizim icin tam bir balayi olacak, ayni cocuklar gibiyim, bu haftayi bir an once bitirmek istiyorum. Her gun yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz sabah olacak biz de gidecegiz diyorum bir nevi. Turumuz Pazartesi gunu basliyor, Istanbul'dan Bangkok'a,oradan Phuket'e...
Esasinda nerede ne yapilir, ne yenir, nereleri gezmeliyiz onlari arastirmam gerek, kucuk capli bir valiz listesi cikarmaliyim. Ama yok ben ne yapiyorum oturmusum bilgisayar basinda oradan oraya bloglar arasinda gidip geliyorum. Ayni sinava bir gun kala, tutusursun da son gece, ders calismak haric herseyi yaparsin, normalde o gece yapmaman gereken seyleri, oda toplama, yazlik-kislik kiyafet ayirma, bulasik yikama... Okuldayken yurtta kaliyordum ve odalarimizin en toplu oldugu zamanlar final haftamiz oluyordu... Galiba bu ozelligimden hicbir sey kaybetmemisim.Insan biraz akillanir, her gun sanki Bangkok'a gidiyoruz, git biraz arastir, oku di mi? Yok ben anladim son geceyi degil, son saatleri bekliyorum :)

3 yorum:

  1. böyle güzel bir tatilin ne kadara mâl olduğunu sormak abes mi?

    YanıtlaSil
  2. Ispenc Tavugu: Oncelikle bloguma hos geldin. Ayrica, hic ayip olmaz, hesabi kitabi bilmek lazim. Tatilin uzerinden bir sene gectigi icin hatirlayamiyordum. Valla hatirlayabilmek icin o donem not tuttugum defterimi buldum:) Turun fiyatini tam hatirlayamasam da kisi basi 1300 Euro idi.(Siam tur) Orada da iki kisi muhtemelen 1200 dolar gibi bir sey harcamasiz:) Yemek vs orada ucuz, biz oradaki turlara para verdik. Eger giderseniz orada firsat buldugunuz her an masaj yaptirin. Geldikten sonra buradaki masajlar bir kere hic birsey ifade etmiyor ikincisi cok ama cok pahali geliyor:) Umarim yardimci olabilmisimdir. Akliniza takilan bir sey olursa cekinmeden sorabilirsiniz:)

    YanıtlaSil
  3. Hoşbulduk :) Misafir bloga girince fazla kalıyo haberiniz olsun.

    Balayı_tatil planları yaparken daha önce Phuket Adası hayalleri kuran ben, masrafların arasında şimdilik ertelenmesi gereken bir plan olarak hayalimi katladım koydum kenara...

    1 saat süren ayak masajı; en çok istediğim. Hemde o fiyata.. Şaka gibi.. Tur pahalı gibi düşünülse de, bu parayı veren masaja da bu parayı verir diyerek turiste nasıl nerden giydirsek diye düşünmemişler. Tebrik ettim :)

    Defterleri ve hesapları tekrar açıp baktığınız için teşekkür ederim. Gideceğimiz kesinliştiğinde çalarım kapınızı haberiniz ola :)

    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.