Sayfalar

28 Kasım 2010 Pazar

Odum kopuyor


Gecen is arkadasimda bir ayakkabi gordum. Resmen taptim:) Cok guzeldi, fiyonklu, koca topuklu, cok guzel bir ayakkabi. Bu ne oldu simdi. Sifat tamlamasi mi:P
Zaten bir kac haftadir "Hic ayakkabim yok, hic ayakkabim yok" diye ortalarda dolaniyordum. Arkadasima da sordum nereden aldigini. Ingiltere'den almis bayram tatilinde. Ben de devir internet devri dedim, markasini sordum. Normalde internetten cok alisveris yapan biri olmama ragmen, fiyatlari gorunce o da olsun, bu da olsun,aaa bunu bu fiyata hayatta bulamam dedim ve sepeti doldurdum. En basta uye oldum sonra banka bilgilerimi girdim. O an sayfada bir sey oldu, sayfada goruntu gitti. Ben de tekrar siteye girdim, bir yandan da ayakkabilarima kavusmam icin ilk adimlarimi atmanin mutlulugunu yasiyorum. Neredeyse gunleri geri geri saymaya baslayacagim. Neyse efendim sayfaya girdim, bir baktim alisveris sepetim bos, siparis kismim bos. Sanki hic bir islem yapmamisim gibi. Bir de bankanin sitesinden hesabima girdim. Provizyondaki islemlerimde gozukuyor. Sanki param gitti gidecek gibi. Bankayi aradim. Alisveris yaptiginiz sirket ile gorusun dediler. Ben de internette ulasim bilgilerine ulasmaya calisiyorum. Bir baktim sitede mail adresi vs hicbirsey yok, sadece UK disindan olanlar icin bir telefon numarasi. 800lu bir numara. Ariyorum ariyorum telefon dusmuyor ya da ben ne oldugunu anlamiyorum. Sonucta baglanamiyorum. Bankada eger esleme olmazsa, para cekilmez dediler. Ben de her sabah bilgisayarimi acip param gitmis mi diye bakmaktan kendimi alamiyorum. Ve hala provizyonda gozukuyor. Offf offf internetten alisveris mi tovbe diye genelleme yaparim diye odum kopuyor.

Iste tapilasi ayakkabilarim-kavusamayacaklarim:(

Bir kac model daha sepetime eklemistim ama simdi o modelleri bulamadim. Model bakmak isterseniz, buraya tiklayin. Canta, ayakkabi, aksesuar, kiyafet ne ararsan var. Basima gelenlerden sonra, internet sitesinden almayin derim, Ingiltere'ye giderseniz veya giden var ise onlardan rica edin. Giden varsa bana da soyleyin:)

2 yorum:

  1. simdi ben ne yapıyım ya.
    ben su sitede dolanıp duruyodum
    ben de senın gibi odu kopanlrdanım.
    hiç yapmadım yurt dısı alısverişi netten.

    durumdan haberdar et vallaha meraklandırdın.
    blogun ahyırlı olsun.
    drycfc.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. 1 haftadir sabah aksam bankanin sitesine girip durdum odeme alindi mi diye, hep provizyonda gozukuyordu. Nihayet, dun en sonunda kendiliginden silindi.Icim rahatladi, ama o ayakkabilar resmen icimde kaldi:(
    Simdi de cheapsmells'den kremlerimi bekliyorum.Cheapsmellsden alisveris yaptigimda bir keresinde urunler geldi, bir keresinde de gelmedi ama haber verince hemen parami iade ettiler.Biraz olayli oluyor galiba internetten alisverislerim.
    Ayrica, tesekkur ederim kova kadini, senin de hayirli olsun blogun:)

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.