Sayfalar

12 Ocak 2011 Çarşamba

Bekarliga Veda Diyorsan...

Benimle evlenir misin? Adam bu soruyu sorma asamasina gelmisse, zaten kadinin cevabi cogu zaman evettir. Tabi yoldan gecen biri size evlenme teklifi ediyorsa o ayri. Eee evet demekle is bitmez, binbir turlu seyi bir anda dusunebilme yetenegi olan kadin, bundan sonra ayrintilari dusunme yeteneginin karesini alarak yetenegine yetenek katar.
Bir kadin icin kina gecesi, bekarliga veda ve dugun ozeldir ve kadin bu gunlerde kendini adeta bir star gibi hissetmek ister. Bir gelin kina gecesinde, dugununde de eglenir ama bekarliga vedasinda eglencesini tavan yaptirir. Kina gecesi ve dugun birazcik aaa simdi sunu cagirdik, bunu cagirmazsak olmaz, sunu da cagiralim yoksa ayip olur diye biraz annelerin babalarin gonlunun edildigi zamanlardir. Ama bekarliga veda... Konu komsu, halalar, teyzeler vsler disarida birakilir, cember en eglenecegin, birazcik kuduracagin, azicik dagitacagin arkadaslarina iner. Simdi bekarliga vedaya gelenlerin yasi cogunlukla gelinin yasina yakin, kafa dengi, bekarliga veda yapiliyorsa, biraz da trendy tiplerdir:) Oyle degil mi? Kizlara duvaklar dagitilir, suslu puslu kaplarda dagitilan bilezikler takilir, Shakira zilleri takilip bir guzel oynanir. Simdi duvak var duvak var. Zil desen oyle Tarkan zilleri olmaz, yani ozel gun diyoruz, dikkat et, hafizalara kazinacaksin diyoruz:)
Konunun ozu su, bekarliga veda gibi cok ozel bir gun icin, duvagi nereden alsam, ziller nerede satiliyordur gibi sorulari bir kenara birakin, La Joie 'e bir goz atin. Birbirinden guzel duvaklar, ziller, bilezikler, kusaklar, hepsi burada. Fikir tamamen arkadasim Sevilay'a ait. Bir arkadasi icin hazirladigi bekarliga veda partisi, dillere destan olmus, bekarliga veda partileri icin talepler gelmeye baslamis ve o da  La Joie markasinin yaratilmasi icin fikir ortaya atmis ve ortaya birbirinden guzel urunler cikmis. Bekarliga veda diyorsan.... La Joie 'e bakmadan deme!

2 yorum:

  1. eskiden hep çok masalsı ve kolay sanırdım böyle şeyleri, şimdi büyüdüm de zor yaaa çok zor işler :)

    YanıtlaSil
  2. Ya gercekten!Insan amannnn yaa ne var, kolay bu isler diyor. Ama is basa gelince hatta dugun vs telasesine kapilinca, bir sihirli degnek olsun veya birileri benim icin bu isleri halletsin diyor. Is basa dusunce, gercekten zor Miyuki!

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.