Sayfalar

11 Kasım 2010 Perşembe

Bir Pfanner Herseyi Halleder


Onun adi Pfanner.Oyle alalade bir meyve suyu degil bir kere...Bundan 3 yil once migrosta alisveris yaparken bir deneyeyim diye almistim. Alis o alis:) Ben takildim pfannere. Ozellikle de kan portakal olanina.Kesinlikle bagimlilik yapiyor...Bir de oyle heryerde bulunmuyor.Uc sene once ilk almaya basladigim zamanlarda, markete her gidisimde aliyordum. Sonra reyonlarda bir azalma gordum, markette raflarda yerini degistirdiler. Sonra bulamaz oldum. Pfanner bir Avusturya markasi. En basta insanin gozunu doyuran buyuklukte kocaman sari bir kutusu var. Icinde de kan kirmizisi meyve suyu. Benim favorim kan kirmizisi olani ama digerleri de kesinlikle on numara. Pfanner raflardan kaldirildiktan sonra, markete, bakkala her girdigimde sorar oldum pfanner var mi diye. Iki sene once de bir bakkalda buldum, artik dura dura kutulari tozlanmis halde. Bulmusken birkac tane alacaktim, baya bir heveslenmistim. Ta ki bakkalin "Abla onlar dura dura tarihi gecti, bi daha da getirmeyecegiz" diye...Off yine basladigim yere donmustum. Pfannerim yoktu:(
Bu sene tekrar bilmegimiz bir seyler oldu ve Migros raflarinda yine yerini buldu. Tabi bizim evde de:) Herhalde plasebo etkisi yapiyor bende, sanki dogal portakal suyu icmisim gibi bir enerji geliyor. Neyse gelmese bile gelmis gibi yapmasi bile yeter. Bir de beni bir mutlu ediyor bir mutlu ediyor:) Yazarken bile agzimda garip bir gulumseme oluyor.

Simdi ben esime kizdim ya...Hani peyniri yedi yaaaa... Bir pfanner bence her seyi halleder:)
`Bi cinnet herseyi halleder`-Dondurmam Gaymak'in hafizalara kazinmis repligi...Evet evet biliyorum bence de bir pfanner her seyi halleder...

5 yorum:

  1. Pfanner' in denenmesi gereken çeşitlerinde kesinlikle kan portakal başta gelenlerdir :) Diğer favorim ise C-D-A ve Yeşil elmadır :) Yakın zaman da da İstanbul' un Avrupa yakasında çok noktada görmeye başladım özellikle Avcılar Beylikdüzü ve Büyükçekmecede :) Bi Pfanner herşeyi halleder :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeşil elmayı maalesef denemedim. Ankara'da uzun zamandır almadım, belki biraz daha bakmalıyım

      Sil
  2. Merhabalar. Pfanner'in Türkiye'de satışı devam ediyor mu? Acaba nereden satın alabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,malesef ben de uzun zamandır denk gelemiyorum, kaldırılmış olabilir. Bir ihtimal büyük Macro Center'larda olabilir.

      Sil
  3. Merhabalar. Pfanner'in Türkiye'de satışı yapılıyor mu? Acaba nereden satın alabilirim?

    YanıtlaSil

Yazımı okuduysan, yorum bırakman beni mutlu eder.